Răspunde la: probleme cu functia fiind my iphone

#35595
Alex Popa
Moderator

Ok, deci situația este puțin mai complicată… Sincer să fiu mi se pare greu de crezut ca respectivul de la Timișoara să știe parola contului tău, mai ales că ai resetat-o și nici măcar soția nu o mai știe (eventual mai resetează-o încă o dată și folosește o combinație de cifre, litere și simboluri imposibil de ghicit – eventual pe care să o notezi undeva și de care să știi numai tu). Reține că Apple nu comunică parola indiferent de solicitare, în cel mai bun caz ei putând să ajute la resetarea ei (deci, nimeni nu are cum să o obțină de la ei sau chiar din surse terțe).

Legat de ștergerea mesajelor, ele nu pot fi eliminate de la distanță prin iCloud de pe un dispozitiv – dacă intri pe iCloud.com sau te loghezi pe contul respectiv de pe un alt dispozitiv, vei vedea că nu îți apar mesajele (eventual, îți apar pe dispozitiv dacă faci restaurare dintr-un backup iCloud, însă ștergerea lor nu va duce și la ștergerea de pe dispozitivul ei). Cu alte cuvinte, mesajele nu pot fi șterse decât de pe iPhone-ul respectiv.

Ciudățenia este cu afișarea locației dispozitivului și faptul că ea se mută la Timișoara, iar asta mă face să mă întreb dacă nu cumva iPhone-ul respectiv are jailbreak – dacă are, recomand ștergerea lui. De asemenea, în plus față de recomandările făcute deja aș putea să mai adaug una: creează un alt cont iCloud și loghezează iPhone-ul ei în contul respectiv pentru a vedea dacă mai apare problema „teleportării”.

Legat de costul acela suplimentar, el a fost făcut probabil la activarea FaceTime și/sau iMessage. În rest, cele două servicii sunt complet gratuite și nu este percepută taxă pe apeluri/mesaje indiferent de locul în care ar fi persoana pe care o contactezi.

Te rog să urmezi recomandările mele și să mă anunți dacă ai reușit să rezolvi problema. Iar dacă ai și alte întrebări/nelămuriri, nu ezita să le adresezi!

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă