Răspunde la: probleme cu functia fiind my iphone
iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › probleme cu functia fiind my iphone › Răspunde la: probleme cu functia fiind my iphone
Scuza-ma ca am raspuns asa tarziu! am fost plecat! problema persista, si a persistat timp de 2 luni ! am incercat de mult cum ai zis tu! adica am deja instalate pe telefonul meu htc one m8 doua aplicatii :xfilocator (cumparata) si iphone locator gratis,si amindoua imi arata iphonul 5 la Timisoara.pozitia mea pe harta arata aici la Slatina unde stam.dar imediat fuge la Timisoara.e drept ca nu tot timpul ,in rest arata normal la slatina. Cele doua aplicatii au si functia de autorefres ceea ce imi permite sa urmaresc in timp real a iphonului.Banuiala mea este ca atunci cand intra in legatura cu telefonul din Timisoara,prin viber,whatsapp,etc,eu il gasesc la Timisoara atat prin cele doua aplicatii de pe htc cat si pe fiind my iphone de pe web.introduc corect acelasi cont apple cat si parola peste tot,si aceeasi surpriza!iphonul e nou ,pe el e primul cont apple prima parola ,evident schimbata de doua ori,tot din cauza descrisa,si nu mai am alte dispozitive si nici nu am mai avut,pe care sa le caut.Culmea e ca sare exact pe strada care locuieste tipul din Timisoara,cu care sotia a vb prin diferite siteuri de socializare.acum are si viberul si facebookul inchise si tot a mai sarit la Timisoara!