Răspunde la: Iphone 4

#29773
Alex Popa
Moderator

Păi, se oprește sau nu dacă decuplezi alimentarea? (semnul întrebării din prima frază mă cam derutează). Dacă se oprește la decuplare, atunci, da, cel mai probabil sunt probleme cu bateria ce nu pot fi remediate nici prin restaurare. Iar în acest caz, dispozitivul nu va mai porni până când va fi din nou alimentat.
O altă posibilitate este să existe probleme cu portul de încărcare, probleme care să împiedice alimentarea suficientă și pornirea dispozitivului.

Recomandarea mea este următoarea: încearcă resetarea forțată. Dacă nu funcționează, curăță portul de alimentare de reziduuri (poți folosi o periuță de dinți pentru a curăța și în zonele mai depărtate ale portului). Dacă nici așa nu se rezolvă problema, încearcă o restaurare din iTunes: /2013/08/24/cum-sa-restaurati-restore-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-tutorial/ . Iar dacă nici restaurarea nu dă rezultatul dorit, va trebui dus într-un service pentru a se constata cauza problemei (ar fi recomandat să fie dus într-un service autorizat Apple).

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă