Răspunde la: Iphone 4

#28977
Alex Popa
Moderator

Nu, el o face singur dacă este activat backupul automat. Singura condiție ca backupul automat să fie făcut iar tu să nu mai primești acel mesaj de atenționare este ca telefonul să fie pus la încărcat, conectat la o rețea Wi-Fi, iar ecranul să fie blocat.

SOCIAL

21,122UrmăritoriÎmi place
21,560UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
124AbonațiAbonați-vă