Răspunde la: punct rosu pe mailbox
iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › punct rosu pe mailbox › Răspunde la: punct rosu pe mailbox
Am primit ambele mesaje :D. Mai bine imi trimiti capturile prin e-mail la adresa office@itutorial.ro (prin ScreenCast, dupa logarea in cont, se selecteaza Upload Content>Browse>Selectezi capturile>astepti incarcarea lor, apoi faci clic pe Share si copiezi linkul fiecarei imagini pe care il poti insera ulterior aici).
In privinta acelei insigne, da se poate dezactiva afisarea ei pe pictograma aplicatiei Telefon, insa asta va insemna automat ca nu vor mai aparea numarul apelurilor ratate. Dezactivarea se face din Configurari>Centru de notificari>Telefon>Insigna pe pictograma (comuti butonul pe gri – O).
Nu am folosit alonia sau aplicatia Media5, deci nu pot sa ma pronunt in legatura cu cauza problemei, insa daca apelul nu se efectueaza prin aplicatia Telefon, nu are nicio legatura.
Restaurarea este ok, insa inainte incearca dezactivarea si reactivarea insignei pe pictograma (poate va merge si asa).
Astept raspunsul 🙂