Răspunde la: Stergerea Jailbreak-lui de pe iphone

#17697
Alex Popa
Moderator

Pentru a face actualizarea la iOS 7.1.1 (nu poti decat la cea mai recenta versiune a iOS), va trebui sa folosesti iTunes (mai multe detalii in tutorialul: /2014/03/11/cum-sa-actualizati-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-wireless-sau-prin-itunes-tutorial/#itunes ).
Ar fi totusi recomandat sa elimini jailbreak-ul printr-o restaurare si instalare a unui backup. Daca aceasta metoda cauzeaza probleme, atunci restaurarea dispozitivului si configurarea lui ca si iPhone nou va duce la eliminarea oricarui tip de probleme (nu uita sa iti salvezi datele importante pe iCloud sau alte servicii de stocare prin cloud). Mai multe detalii despre cum poti face restaurarea sunt aici: /2013/08/24/cum-sa-restaurati-restore-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-tutorial/ .
Atentie, insa, ca exista posibilitatea, ce-i drept destul de mica, sa nu mai poata fi facuta deblocarea de cartela respectiva (am vazut ca functioneaza pentru multi utilizatori). De asemenea, trebuie sa stii ca dupa ce faci actualizarea la iOS 7.1.x nu vei mai putea face jailbreak.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
115AbonațiAbonați-vă