macOS 13.4 Ventura a fost lansat. Iată noutățile

- Publicitate -

macOS Ventura 13.4 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Ventura a fost testată împreună cu programatorii și utilizatorii încă din aprilie. macOS 13.4 este lansat la aproape două luni distanță de precedenta actualizare – macOS 13.3.

macOS Ventura 13.4 Noutăți

macOS Ventura 13.4 reprezintă cea de-a patra actualizare însemnată adusă macOS Ventura. Spre deosebire de precedentele, însă, aceasta nu este o actualizare într-atât de însemnată, concentrându-se mai mult pe corectarea erorilor și îmbunătățirea performanțelor sistemelor compatibile.

macOS 13.4 vine să adreseze problemele cu deblocarea automată a computerelor folosind Apple Watch, probleme cu conectarea tastaturilor Bluetooth, Timp de utilizare și cu VoiceOver. În plus, pentru utilizatorii din unele țări, această actualizare introduce fluxul Sporturi în bara laterală a aplicației News (indisponibilă în România).

Un element de noutate adus de macOS 13.4 se referă la procesul simplificat de instalare a actualizărilor beta, împrumutat de la iOS 16.4. Începând cu această actualizare, programatorii și membrii Apple Software Beta vor putea să activeze primirea actualizărilor beta din meniul de actualizare software, fără a mai fi, deci, nevoiți să instaleze un profil dedicat pe computerele lor. Desigur, activarea se va putea realiza numai de pe dispozitivele conectate la un ID Apple înrolat în programul pentru dezvoltatori sau pentru testarea versiunilor beta publice.

macOS Ventura 13.4 Notițele lansării

macOS Ventura 13.4 include îmbunătățiri și corectează probleme, inclusiv:

• Rezolvă o problemă din cauza căreia deblocarea automată a Mac‑ului cu Apple Watch‑ul putea să nu funcționeze

• Corectează o problemă Bluetooth care putea cauza conectarea lentă a tastaturilor la Mac după repornire

• Remediază o problemă care afecta navigarea cu VoiceOver la reperele din paginile web

• Corectează o problemă care putea cauza resetarea configurărilor „Timp de utilizare” sau nesincronizarea acestora pe toate dispozitivele

macOS Ventura 13.4 Actualizare

Actualizarea la noua versiune majoră de macOS este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor care posedă Mac-uri eligibile. Ea poate fi descărcată și instalată gratuit atât din Preferințe sistem > Actualizare softwarecât și urmând linkul direct de mai jos (urmați linkul mai ales dacă noua versiune a macOS nu apare în secțiunea de Actualizări a macOS).

Actualizarea la macOS Ventura 13.4 poate fi efectuată de utilizatorii care posedă modele de Mac compatibile (vezi lista completă urmând linkul de mai jos) cu aproximativ 1 GB de stocare liber pe disc.

macOS 13.4 succede macOS 13.3, adică cea mai recentă actualizare majoră adusă macOS Ventura. Mai multe detalii despre noutățile aduse de macOS Ventura 13.3 sunt disponibile aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

watchOS 9.5 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.5 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a cincea actualizare...

iOS 16.6 beta 1 și iPadOS 16.6 beta 1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat vineri seară iOS 16.6 beta 1 și iPadOS 16.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.5 Ventura beta 1 a fost lansat

macOS Ventura 13.5 beta 1 a fost lansat vineri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la...

watchOS 9.6 beta 1 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat vineri seară watchOS 9.6 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple Watch...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.