iOS / iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 15.7.3, iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și iPad compatibile cu iOS 12 sau, după caz, cu iOS 15 și iPadOS 15 și care nu au efectuat încă actualizarea la iOS 16 / iPadOS 16 deoarece nu doresc acest lucru ori nu au un model de iPhone / iPad compatibil cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare.

Noile actualizări de iOS și iPadOS sosesc pe dispozitivele utilizatorilor la aproximativ o lună și jumătate distanță de iOS 15.7.2 / iPadOS 15.7.2 și nu au fost testate cu programatorii. iOS 12.5.7 sosește la aproape cinci luni distanță de precedenta actualizare.

Noile actualizări de iOS și actualizarea de iPadOS sosesc odată cu versiunea finală a iOS 16.3 / iPadOS 16.3. În cazul actualizărilor de iOS / iPadOS 15.7.3, acestea nu li se adresează numai utilizatorilor de iPhone 6s, SE, iPhone 7, iPad Air 2, iPad mini 4 și iPod touch generația a 7-a (care nu pot fi actualizate la iOS 16), fiind disponibile pentru toate modelele de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 15 / iPadOS 15 (și neactualizate la iOS 16 / iPadOS 16), utilizatorii care nu doresc să facă actualizarea la cea mai recentă versiune majoră de iOS putând rămâne la iOS 15 și efectua în continuare actualizările de securitate pe care Apple le aduce acestei versiuni. În ceea ce privește iOS 12.5.7, această actualizare se adresează numai modelelor de iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 1, iPad mini 2, iPad mini 3 și iPod touch 6, deci vorbim despre modele de iPhone și iPad vechi de aproape 10 ani.

Atât iOS / iPadOS 15.7.3, cât și iOS 12.5.7 sunt actualizări de securitate și nu aduc caracteristici sau funcționalități noi pe modelele de iPhone, iPad și iPod touch cărora li se adresează.

iOS 15.7.3, iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 Noutăți

Potrivit notițelor lansării, iOS 12.5.7, iOS 15.7.3 și iPadOS 15.7.3 furnizează actualizări importante de securitate pentru iPhone și iPad.

iOS 12.5.7, pe de-o parte, adresează o problemă a WebKit din cauza căreia procesarea conținutului web otrăvit putea duce la executarea de cod în mod arbitrar și despre care Apple susține că știa că ar fi putut fi exploatată în versiunile de iOS anterioare iOS 15.1. Mai multe detalii aici.

iOS 15.7.3 și iPadOS 15.7.3 rezolvă o bună parte dintre problemele de securitate pe care le-au adresat și iOS 16.3 / iPadOS 16.3. Vorbim despre probleme ale kernel, Hărți, Timp pe ecran și Mail Exchange.

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități importante pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 15.7.3 și iPadOS 15.7.3 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 15 / iPadOS 15, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate. În egală măsură, iOS 12.5.7 le este recomandat tuturor utilizatorilor care folosesc un iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 1, iPad mini 2, iPad mini 3 sau / și iPod touch 6.

iOS 15.7.3 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 15.7.3 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 15.7.3 / iPadOS 15.7.3 succed iOS / iPadOS 15.7.2, care reprezintă alte două actualizări relativ minore, concentrate pe îmbunătățirea securității dispozitivelor compatibile. Toate noutățile din iOS / iPadOS 15.7.2 sunt prezentate aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa stergeti un cont iCloud de pe iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Exista posibilitatea ca atunci cand ati configurat iOS device-ul sa fi adaugat un cont iCloud care fie...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.