macOS 13.2 Ventura beta 1 a fost lansat. Iată noutățile

- Publicitate -

macOS Ventura 13.2 beta 1 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la o zi distanță de lansarea versiunii finale a macOS Ventura 13.1.

macOS Ventura 13.2 reprezintă cea de-a doua actualizare importantă pentru macOS 13. Nu numai numărul ei de versiune ne indică „importanța” actualizării, ci și faptul că are caracteristici noi și nu doar corecturi de erori.

De îndată ce vor fi descoperite, caracteristicile noi din macOS 13.2 vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol.

macOS 13.2 beta 1 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS 13 pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via secțiunea Actualizare software din Configurări sistem. macOS 13.2 public beta 1 va fi lansat cel mai probabil în cursul acestei săptămâni pentru toți membrii Apple Software Beta Program.

Versiunea finală a macOS 13.2 va fi lansată, probabil, la începutul anului viitor.

macOS 13.2 succede macOS 13.1, prima actualizare adusă macOS Ventura. Mai multe detalii despre noutățile introduse cu macOS Ventura 13.1 sunt disponibile aici.

macOS 13.2 Ventura beta 1 Noutăți

  • Chei de securitate: iOS 16.3, iPadOS 16.3 și macOS 13.2 beta introduc compatibilitate pentru cheile de securitate fizice (certificate FIDO). Anunțată de către Apple săptămâna trecută, noua funcționalitate va permite utilizatorilor să își protejeze mai bine ID-urile Apple dacă dețin sau doresc să folosească o cheie de securitate fizică. Odată asociată contului, o cheie fizică de securitate va fi necesară la fiecare autentificare în ID-ul Apple (de pe un dispozitiv nou sau nu numai). Funcționalitatea Cheie de securitate a fost proiectată pentru a înlocui codurile de verificare care sunt trimise dispozitivelor Apple de încredere, pe toate conturile unde autentificarea cu doi factori este activată. Apple susține totuși că o cheie de securitate oferă mai multă siguranță împotriva atacurilor de tip phishing și încercărilor neautorizate de a accesa un cont. Potrivit Apple, noua funcționalitate va fi lansată în 2023, deci cel mai probabil la începutul anului, odată cu iOS 16.3 și toate celelalte actualizări mai sus amintite.

Notă: În cazul în care ai descoperit și alte noutăți în macOS 13.2 beta 1, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru...

watchOS 9.3 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.3 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a treia actualizare...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.3 a fost lansat pentru utilizatorii de Apple TV HD și 4K

Apple a lansat marți seară versiunea finală a tvOS 16.3 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și...

Apple a lansat actualizarea 16.3 pentru HomePod

La o zi distanță de lansarea iOS 16.3 / iPadOS 16.3, watchOS 9.3 și a macOS Ventura 13.2 , actualizări majore care introduc o lungă listă...

Apple a lansat macOS Monterey 12.6.3 și macOS Big Sur 11.7.3

macOS Monterey 12.6.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Monterey este însoțită de o actualizare adusă de către Apple...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.