iOS 16.3 beta 1 și iPadOS 16.3 beta 1 au fost lansate pentru iPhone și iPad. Iată noutățile

- Publicitate -

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.3 beta 1 și iPadOS 16.3 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la numai o zi distanță de lansarea versiunii finale a iOS 16.2 / iPadOS 16.2.

Având în vedere numărul de versiune, iOS 16.3 / iPadOS 16.3 reprezintă a doua actualizare majoră adusă iOS 16 / iPadOS 16 și urmează să aducă o serie de caracteristici noi pentru iPhone și iPad.

Deocamdată nu cunoaștem caracteristicile noi și importante din cele mai noi build-uri de iOS / iPadOS, însă de îndată ce acestea vor fi anunțate de către programatori, noi vi le vom prezenta.

iOS 16.3 beta 1 și iPadOS 16.3 beta 1 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 16/iPadOS 16.

Deocamdată, iOS 16.3 public beta 1 / iPadOS 16.3 public beta 1 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 16.3 nu este cunoscută, însă este posibil ca ele să fie oferite utilizatorilor la începutul anului viitor.

iOS 16.3 / iPadOS 16.3 succede iOS 16.2 / iPadOS 16.2, care reprezintă cele mai recente actualizări majore aduse iOS 16 / iPadOS 16, aducând o multitudine de noutăți pe iPhone și pe iPad. Mai multe detalii aici.

iOS 16.3 beta 1 / iPadOS 16.3 beta 1 Noutăți

  • Chei de securitate: iOS 16.3, iPadOS 16.3 și macOS 13.2 beta introduc compatibilitate pentru cheile de securitate fizice (certificate FIDO). Anunțată de către Apple săptămâna trecută, noua funcționalitate va permite utilizatorilor să își protejeze mai bine ID-urile Apple dacă dețin sau doresc să folosească o cheie de securitate fizică. Odată asociată contului, o cheie fizică de securitate va fi necesară la fiecare autentificare în ID-ul Apple (de pe un dispozitiv nou sau nu numai). Funcționalitatea Cheie de securitate a fost proiectată pentru a înlocui codurile de verificare care sunt trimise dispozitivelor Apple de încredere, pe toate conturile unde autentificarea cu doi factori este activată. Apple susține totuși că o cheie de securitate oferă mai multă siguranță împotriva atacurilor de tip phishing și încercărilor neautorizate de a accesa un cont. Potrivit Apple, noua funcționalitate va fi lansată în 2023, deci cel mai probabil la începutul anului, odată cu iOS 16.3 și toate celelalte actualizări mai sus amintite.

Notă: Dacă ai instalat iOS 16.3 / iPadOS 16.3 beta 1 și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS / iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 15.7.3, iPadOS 15.7.3 și iOS 12.5.7 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar,...

Apple a lansat HomePod 2 – iată ce trebuie să știi despre noua boxă

Apple a anunțat miercuri după-amiază lansarea celei de-a doua generații a boxei inteligente HomePod, care va avea...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
361UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.3 a fost lansat pentru utilizatorii de Apple TV HD și 4K

Apple a lansat marți seară versiunea finală a tvOS 16.3 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și...

Apple a lansat actualizarea 16.3 pentru HomePod

La o zi distanță de lansarea iOS 16.3 / iPadOS 16.3, watchOS 9.3 și a macOS Ventura 13.2 , actualizări majore care introduc o lungă listă...

Apple a lansat macOS Monterey 12.6.3 și macOS Big Sur 11.7.3

macOS Monterey 12.6.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Monterey este însoțită de o actualizare adusă de către Apple...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.