macOS 13.1 Ventura beta 3 a fost lansat

- Publicitate -

macOS Ventura 13.1 beta 3 a fost lansat marți seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la o săptămână distanță de macOS Ventura 13.1 beta 2.

macOS Ventura 13.1 reprezintă prima actualizare importantă pentru macOS 13. Nu numai numărul ei de versiune ne indică „importanța” actualizării, ci și faptul că are caracteristici noi și nu doar corecturi de erori.

În primul rând, macOS 13.1 include o nouă aplicație numită Freeform, care poate fi utilizată pentru a lua notițe, schița, desena, precum și pentru a face brainstorming, crea mood board-uri și nu numai. Utilizatorii pot include în tabla Freeform desene, notițe „lipicioase”, forme, câmpuri de text, poze, videoclipuri, PDF-uri, linkuri și alte documente. Mai multe persoane pot colabora lucra pe aceeași tablă din Freeform, toate modificările aduse fiind sincronizate între dispozitivele utilizatorilor (iPad și Mac) în timp real. Mai mult, utilizatorii pot să participe la apeluri video FaceTime în care să discute cu tabla în față asupra unor aspecte relevante.

macOS 13.1 introduc o aplicație Locuință care are o arhitectură reproiectată, despre care Apple susține că va oferi performanțe îmbunătățite (în special în casele cu mai multe accesorii inteligente). Noua arhitectură necesită instalarea versiunii de software HomePod 16.2 / tvOS 16.2.

macOS 13.1 beta 3 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS 13 pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via secțiunea Actualizare software din Configurări sistem. macOS 13.1 public beta 3 va fi lansat cel mai probabil în cursul acestei săptămâni pentru toți membrii Apple Software Beta Program.

Versiunea finală a macOS 13.1 va fi lansată, probabil, până în iarnă.

macOS 13.1 succede macOS 13.0, cea mai recentă versiune majoră de macOS pe care Apple o oferă publicului larg. Mai multe detalii despre noutățile aduse de macOS Ventura 13 sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descoperit și alte noutăți în macOS 13.1 beta 3, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa faceti o restaurare (restore) unui iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Intampiati multe inchideri subite ale aplicatiilor preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, iOS-ul merge mai greu...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.