iOS 15.7 și iPadOS 15.7 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 15.7 și iPadOS 15.7 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 15 și iPadOS 15.

Noile actualizări de iOS și iPadOS sosesc pe dispozitivele utilizatorilor la aproape o lună distanță de iOS 15.6.1 / iPadOS 15.6.1 și au fost testate cu programatorii și membrii Apple Software Beta încă de săptămâna trecută.

iOS 15.7 sosește în aceeași zi în care a fost lansată versiunea finală a iOS 16, dar nu li se adresează numai utilizatorilor de iPhone 6s, SE, iPhone 7 și iPod touch generația a 7-a (care nu pot fi actualizate la iOS 16). Această actualizare este disponibilă pentru orice model actual de iPhone, utilizatorii care nu doresc să facă actualizarea la iOS 16 putând rămâne la iOS 15 și efectua în continuare actualizările de securitate pe care Apple le aduce acestei versiuni.

iOS 15.7 și iPadOS 15.7 Noutăți

Potrivit notițelor lansării, iOS 15.7 și iPadOS 15.7 furnizează actualizări importante de securitate pentru iPhone și iPad. Mai precis, cele două actualizări adresează vulnerabilități ale kernel, WebKit, Safari, Contacte și nu numai care făceau vulnerabile dispozitivele compatibile la eventuale atacuri cibernetice.

De reținut este că o parte dintre aceste actualizări sunt incluse și în iOS 16.

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități importante pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 15.7 și iPadOS 15.7 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 15 / iPadOS 15, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate.

iOS 15.7 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 15.7 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 15.7 / iPadOS 15.7 succed iOS / iPadOS 15.6, care reprezintă actualizări majore pentru iOS 15 / iPadOS 15. Toate noutățile din iOS / iPadOS 15.6 sunt prezentate aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center....

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.