iOS 15.3.1 și iPadOS 15.3.1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 15.3.1 și iPadOS 15.3.1 au fost lansate joi seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 15 și iPadOS 15.

Noile actualizări de iOS și iPadOS sosesc pe dispozitivele utilizatorilor la aproximativ două săptămâni distanță de iOS 15.3 / iPadOS 15.3 și nu au fost testate în prealabil cu programatorii și membrii Apple Software Beta Program de către Apple.

iOS 15.3.1 și iPadOS 15.3.1 Noutăți

Potrivit notițelor lansării, iOS 15.3.1 și iPadOS 15.3.1 furnizează actualizări importante de securitate pentru iPhone și iPad. De asemenea, acestea vin să adreseze o problemă din cauza căreia era posibil ca afișajele Braille să nu mai răspundă la comenzi.

Pe partea de securitate, potrivit Apple, iOS 15.3.1 și iPadOS 15.3.1 adresează o problemă de securitate a WebKit care putea permite executarea de cod în mod arbitrar la accesarea unor site-uri web otrăvite. Tot Apple susține că această problemă s-ar putea să fie exploatată, deci actualizarea este recomandată tuturor utilizatorilor care au instalat iOS 15 / iPadOS 15.

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități importante pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 15.3.1 și iPadOS 15.3.1 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 15 / iPadOS 15, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate.

iOS 15.3.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 15.3.1 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 15.3.1 / iPadOS 15.3.1 succed iOS / iPadOS 15.3, care reprezintă actualizări majore pentru iOS 15 / iPadOS 15. Toate noutățile din iOS / iPadOS 15.3 sunt prezentate aici.

În prezent, Apple testează împreună cu programatorii și membrii Apple Software Beta, printre altele, și iOS 15.4 și iPadOS 15.4.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa faceti o restaurare (restore) unui iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Intampiati multe inchideri subite ale aplicatiilor preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, iOS-ul merge mai greu...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.