tvOS 15.4 beta 1 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

- Publicitate -

Apple a lansat tvOS 15.4 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la numai o zi distanță de versiunea finală a tvOS 15.3.

A patra versiune „majoră” de tvOS 15.4 nu a introdus până acum caracteristici noi și importante pe dispozitivelor utilizatorilor.

În situația în care vor fi descoperite, noutățile din tvOS 15.4 beta 1 vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

tvOS 15.4 beta este disponibil momentan numai pentru dezvoltatorii de aplicații. Aceștia vor putea instala prezentul build pe Apple TV HD și Apple TV 4K (ambele modele) din Configurări> Sistem> Actualizări software > Actualizați software-ul, via profilul de dezvoltator ce poate fi instalat via Xcode. tvOS 15.4 public beta va fi disponibil probabil săptămâna aceasta. Versiunea finală a tvOS 15.4 va fi lansată cel mai probabil în primăvară.

Lansată în ianuarie, tvOS 15.3 a fost o actualizare modestă în noutăți, după cum am prezentat aici.

tvOS 15.4 beta 1 Noutăți

  • Wi-Fi: tvOS 15.4 adaugă compatibilitate pentru rețele Wi-Fi captive, ceea ce înseamnă că va permite utilizatorilor să folosească un iPhone sau un iPad pentru a conecta Apple TV-ul la rețelele wireless care solicită parcurgerea unor pași suplimentari pentru autentificare. Noua funcționalitate va fi utilă pentru utilizatorii care iau cu ei Apple TV-ul în camere de hotel sau la prezentări și au nevoie să îl conecteze la rețele Wi-Fi captive.
  • Aplicația TV: a fost introdusă opțiunea Urmează în timpul redării de filme și seriale. Astfel, atunci când pui pe pauză un film sau glisezi în sus pe telecomanda Siri, vei putea accesa o nouă secțiune Urmează, care îți va afișa filmele adăugate în coadă, permițându-ți să începi să urmărești rapid un alt film sau serial.

Notă: în eventualitatea în care ați instalat tvOS 15.4 beta 1 pe Apple TV și ați descoperit alte caracteristici noi decât cele mai sus menționate, vă rugăm să ne anunțați printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.