iOS 15.0.2 și iPadOS 15.0.2 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 15.0.2 și iPadOS 15.0.2 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 15 și iPadOS 15.

Noile actualizări sosesc la aproximativ două săptămâni de iOS 15.0.1 / iPadOS 15.0.1 și nu au fost testate în prealabil cu programatorii și membrii Apple Software Beta Program de către Apple.

iOS 15.0.2 și iPadOS 15.0.2 Noutăți

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, noile actualizări vin să adreseze o problemă din cauza căreia imaginile salvate în Biblioteca foto din Mesaje puteau dispărea la eliminarea conversațiilor sau a mesajelor asociate.

În plus, iOS 15.0.2 și iPadOS 15.0.2 mai adresează o problemă din cauza căreia AirTag putea să nu fie afișat în fila Articole din Găsire, precum și o problemă din cauza căreia restaurarea sau actualizarea dispozitivelor din gama iPhone 13 și iPad mini generația a 6-a putea să nu reușească atunci când se utiliza, pentru aceste procedee, Finder sau iTunes.

iOS 15.0.2 vine și cu o corectură pentru o problemă din cauza căreia Portofelul din piele cu MagSafe pentru iPhone putea să nu se conecteze la Găsire, precum și o corectură pentru o eroare a CarPlay din cauza căreia sistemul putea să nu deschidă aplicații audio.

De asemenea, cele două actualizări adresează o problemă de securitate a IOMobileFrameBuffer, din cauza căreia o aplicație otrăvită putea executa cod în mod arbitrar având privilegii kernel. Apple susține că această problemă de securitate s-ar putea să fi fost exploatată în mod activ, deci actualizarea de urgență a dispozitivelor este indicată.

iOS 15.0.2 Notițele lansării

Această actualizare corectează probleme pentru iPhone și iPod touch:

  • Pozele salvate în bibliotecă din aplicația Mesaje puteau fi șterse după eliminarea conversațiilor sau mesajelor asociate
  • Portofel piele cu MagSafe pentru iPhone putea să nu se conecteze la Găsire
  • AirTag putea să nu apară în fila Articole din Găsire
  • CarPlay putea să nu deschidă aplicații audio sau să se deconecteze în timpul redării
  • Restaurarea sau actualizarea dispozitivului putea să nu reușească în cazul utilizării Finder sau iTunes pentru iPad mini (generația a 6‑a)

iPadOS 15.0.2 Notițele lansării

Această actualizare corectează probleme pentru iPad:

  • Pozele salvate în bibliotecă din aplicația Mesaje puteau fi șterse după eliminarea conversațiilor sau mesajelor asociate
  • AirTag putea să nu apară în fila Articole din Găsire
  • Restaurarea sau actualizarea dispozitivului putea să nu reușească în cazul utilizării Finder sau iTunes pentru iPad mini (generația a 6‑a)

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități importante pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 15.0.2 și iPadOS 15.0.2 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 15 / iPadOS 15, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate.

iOS 15.0.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 15.0.2 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 15.0.2 / iPadOS 15.0.2 succed iOS / iPadOS 15.0.1, care reprezintă alte actualizări minore pentru iOS 15 / iPadOS 15. Toate noutățile din iOS / iPadOS 15.0.1 sunt prezentate aici.

În prezent, Apple testează împreună cu programatorii și membrii Apple Software Beta, printre altele, și iOS 15.1 și iPadOS 15.1.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

iOS 16.1 beta 2 și iPadOS 16.1 beta 3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat marți seară iOS 16.1 beta 2 și iPadOS 16.1 beta 3 pentru dezvoltatorii de...

watchOS 9.1 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

La o săptămână de când watchOS 9.1 beta 1 este disponibil, compania Apple a publicat marți seară watchOS...

tvOS 16.1 beta 2 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.1 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului...

macOS Ventura 13 beta 8 a fost lansat pentru dezvoltatori

macOS Ventura beta 8 a fost lansat pentru dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developers Center la...

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785FaniÎmi place
10,542CititoriConectați-vă
364CititoriConectați-vă
82AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS Ventura 13 beta 9 a fost lansat pentru dezvoltatori

macOS Ventura beta 9 a fost lansat pentru dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developers Center la o săptămână distanță de macOS 13 beta...

tvOS 16.1 beta 3 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.1 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

watchOS 9.1 beta 3 a fost lansat pentru Apple Watch

La o săptămână de când watchOS 9.1 beta 2 este disponibil, compania Apple a publicat marți seară watchOS 9.1 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Deși...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.