AirPods 3 au fost anunțate de către Apple și au un design nou și noi caracteristici

- Publicitate -

Unul dintre cele mai importante anunțuri ale Apple din cadrul evenimentului media de pe 18 octombrie se referă la AirPods. După cum se zvonește de câteva luni bune, AirPods generația a 3-a au fost introduse de către Apple și vin cu un design complet nou, apropriat de cel al AirPods Pro.

AirPods 3 vin cu audio spațial, noi caracteristici și o experiență „magică” într-un pachet mai rotunjit. Combinând puterea cipului H1 cu sistemul acustic proiectat de către Apple, noile AirPod-uri folosesc audio computațional pentru a furniza sunete senzaționale, cu egalizare adaptivă. În plus, utilizatorii se vor putea bucura de audio spațial cu Dolby Atmos în Apple Music, filme și emisiuni, precum și de urmărirea dinamică a capului, atunci când AirPod-urile sunt conectate la produse Apple.

AirPods 3 sunt rezistente la transpirație și apă, și vin cu un senzor de presiune, care permite controlarea intuitivă a muzicii și apelurilor telefonice. Autonomia bateriei acestora a fost îmbunătățită, oferind acum până la 6 ore de audiție și până la 30 de ore de audiție cu o singură alimentare a carcasei dedicate.

„AirPods au schimbat pentru totdeauna căștile wireless cu designul lor inovativ, sunetul incredibil și experiența magică. Suntem încântați să introducem noua generație de AirPods, care oferă un sunet de neegalat grație egalizării adaptive și audio spațial cu urmărirea dinamică a mișcărilor capului, precum și o interacțiune unitară între dispozitivele Apple – făcând cel mai bine vândute căști din lume și mai bune” – Greg Joswiak, vicepreședinte executiv Apple pentru marketing global.

airpods 3 sAirPods 3 Design complet nou

Cea de-a treia generație de AirPods este ușoară și curbată, stând, potrivit Apple, la unghiul potrivit pentru a fi confortabile și pentru a direcționa sunetele către ureche. Pentru un aspect mai delicat, piciorul este mai scurt decât la modelele anterioare și conține același senzor de presiune ca și la AirPods Pro pentru a permite controlul media. Spre deosebire de modelul Pro, însă, acestea nu vin cu capete de silicon.

Prin comparație cu modelul precedent, noile AirPod-uri sunt mai scurte, măsurând 30,79 mm (Față de 40,5 mm), mai late (18,26 mm față de 16,5 mm), mai groase (19,21 mm, față de 18 mm) și insesizabil mai grele (4,28 grame față de 4 grame). Față de AirPods Pro, în schimb, acestea sunt mai scurte, mai înguste, mai subțiri și mai ușoare cu 1,12 grame. AirPods 3 folosesc o carcasă de alimentare nouă, adaptate formei lor, care arată ca și cea a AirPods Pro, dar este puțin mai înaltă (46,4 mm față de 45,2 mm), mai îngustă (54,4 mm față de 60,6 mm), mai subțire (21,38 mm față de 21,7 mm) și mai ușoară (37,91 grame față de 45,6 grame).

Asemenea AirPods Pro, noile AirPods 3 oferă o rezistență la transpirație și apă, cu o clasificare IPX4 atât pentru căști, cât și pentru carcasa de alimentare.experienta

Noi caracteristici pentru audio

Cea de-a treia generație de AirPods este, potrivit Apple, construită cu aceeași calitate a sunetului pentru care căștile Apple sunt cunoscute, începând cu un driver personalizat de difuzor Apple și cu un amplificator, de asemenea personalizat, cu gamă dinamică înaltă, care produc împreună un bas puternic cu frecvențe înalte clare și curate. Microfonul acesteia este acoperit de o plasă acustică ce ajută la reducerea sunetului de vânt, astfel încât vocea să poată fi auzită clar în apelurile telefonice. În plus, AirPod-urile acestea folosesc AAC-ELD, un codec special pentru vorbire, care oferă o calitate a voci la înaltă definiție, pentru apeluri FaceTime clare și naturale.

Noile AirPod-uri folosesc audio computațional pentru a aduce experiențele întâlnite până acum doar la AirPods Max și AirPods Pro. Printre acestea se numără egalizarea adaptivă și audio spațial cu urmărirea dinamică a mișcărilor capului.

Pentru o experiență optimă de ascultare cu detalii bogate, AirPods 3 vin cu egalizator adaptiv care ajustează sunetele în timp real în funcție de felul în care cele două căști sunt așezate în urechile utilizatorului. Un microfon îndreptat spre interior monitorizează sunetul, iar apoi egalizatorul adaptiv cu ajutorul audio computațional ajustează frecvențele joase și medii pentru a aduce și sunetele ce s-ar putea pierde din cauza felului în care căștile stau în urechi.

Audio spațial creează o experiență tridimensională similară celei întâlnite în sălile de cinema, plasând sunetele oriunde în spațiu. Iar cu ajutorul audio spațial și Dolby Atmos, AirPods nu au sunat niciodată mai bine. Utilizatorii se pot bucura de această experiență pe mai multe nivele cu urmărirea dinamică a mișcărilor capului, care vor face ca muzica, videoclipurile și chiar apelurile FaceTime de grup să se simtă mai impresionant decât oricând. Folosind algoritmi avansați de audio spațial și aplicând filtre audio direcționale pentru ajustarea subtilă a frecvențelor pe care fiecare ureche le primește, noile AirPod-uri pot plasa sunetele peste tot în jurul utilizatorului.

O experiență „magică”

Cu configurarea printr-o atingere care asociază automat AirPod-urile cu toate celelalte dispozitive Apple ale utilizatorilor, aceștia se pot bucura de muzică pe tot parcursul zilei. Partajarea audio permite utilizatorilor să trimită fluxul audio la două perechi de AirPod-uri, AirPods Pro sau AirPods Max folosind un singur iPhone, iPad, iPod touch sau Apple TV.airpods 3 conectare iphone

Un nou senzor pentru detectarea pielii discerne în mod acurat dacă AirPod-urile sunt în ureche și nu pe masă sau în buzunar, punând automat redarea pe pauză atunci când detectează că ai scos o cască din ureche. Pentru a ajuta la claritatea sunetului, microfoanele beamforming blochează zgomotele ambientale și se concentrează pe vocea utilizatorului, oferind inclusiv „Ascultare Hey Siri”.

O autonomie a bateriei îmbunătățită

AirPods 3 oferă cu o oră de autonomie mai mult decât modelul precedent (și cu 1,5 ore mai mult decât AirPods Pro, atunci când acestea din urmă sunt folosite cu anularea zgomotelor activă). Vorbim, deci, despre o autonomie de până la 6 ore pentru ascultarea de muzică și de până la patru ore pentru vorbit.

Cinci minute de încărcare oferă nu mai puțin de o oră de autonomie pentru noile căști. În plus, carcasa de alimentare oferă patru încărcări complete suplimentare, pentru un timp total de audiție de până la 30 de ore.carcasa airpods magsafe

Carcasa de alimentare a noilor AirPod-uri este disponibilă cu alimentare prin Lightning și wireless (MagSafe). De fapt, același lucru poate fi spus și despre carcasa de alimentare a AirPods Pro, căreia Apple i-a adăugat magneți odată cu lansarea noii generații de AirPods.

AirPods 3 Lansare și disponibilitate

AirPods 3 vor fi disponibile la prețul de 199€, fiind mai ieftine decât au fost la lansare AirPods 2 cu carcasă de alimentare wireless.

Noile căști pot fi deja comandate din magazinele Apple și ale partenerilor din SUA și alte 26 de țări și regiuni începând de astăzi, urmând a fi livrate clienților începând de marți, 26 octombrie.

AirPods 2 vor continua să fie comercializate în versiunea de bază, cu carcasă de alimentare prin Lightning, la prețul de 149€.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum se elimina un iPhone / iPad blocat in iCloud de pe contul vechiului proprietar pentru a putea fi folosit din nou – Tutorial

Functia Blocare activare - pe care am descris-o in cadrul acestui tutorial - a fost introdusa de...

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.