iOS 14.5.1, iPadOS 14.5.1 și iOS 12.5.3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 14.5.1 și iPadOS 14.5.1 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 14 și iPadOS 14. De asemenea, pentru utilizatorii modelelor mai vechi de iPhone și iPad, Apple a mai lansat astă-seară iOS 12.5.3.

Noile actualizări sosesc la aproape trei săptămâni distanță de iOS 14.4.1 / iPadOS 14.4.1 și nu a fost testată în prealabil cu programatorii și membrii Apple Software Beta Program de către Apple.

iOS 14.5.1, iPadOS 14.5.1 și iOS 12.5.3 Noutăți

iOS 14.5.1 și iPadOS 14.5.1 aduc aceleași noutăți pentru utilizatorii modelelor compatibile de iPhone, iPad și iPod touch. Potrivit Apple, iOS 14.5.1 și iPadOS 14.5.1 corectează o problemă legată de transparența urmăririi aplicațiilor, din cauza căreia era posibil ca unii utilizatori, care dezactivaseră anterior „Permitere solicitări urmărire” în Configurări, să nu primească solicitări din partea aplicațiilor după reactivarea opțiunii. În plus, aceste versiuni furnizează actualizări importante de securitate (mai multe detalii despre acestea sunt disponibile aici) și sunt recomandate tuturor utilizatorilor.ios 12.5.3

iOS 12.5.3, pe de altă parte, neavând caracteristica privind transparența urmăririi aplicațiilor, nu vine decât cu actualizările importante de securitate, adresând și unele probleme care în iOS 14.x au fost deja rezolvate. Mai multe detalii despre acestea sunt disponibile aici.

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități importante pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 14.5.1 și iPadOS 14.5.1 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 14 / iPadOS 14, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate. iOS 12.5.3 se adresează dispozitivelor iPhone și iPad care nu sunt compatibile cu iOS 13/14 (iPhone 5s și iPhone 6, printre altele).

iOS 14.5.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 14.5.1 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 14.5.1 / iPadOS 14.5.1 succed iOS / iPadOS 14.5, care reprezintă cele mai mari actualizări aduse până acum iOS / iPadOS 14, aducând o serie de caracteristici și îmbunătățiri pe dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate noutățile din iOS / iPadOS 14.5 sunt prezentate aici.

În prezent, Apple mai testează cu programatorii și utilizatorii iOS / iPadOS 14.6, o versiune pe care urmează să o lanseze cel mai probabil în vară.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa stergeti un cont iCloud de pe iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Exista posibilitatea ca atunci cand ati configurat iOS device-ul sa fi adaugat un cont iCloud care fie...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.