iOS 14.4 beta 2 și iPadOS 14.4 beta 2 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat în această seară iOS 14.4 beta 2 și iPadOS 14.4 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile build-uri sosesc la aproximativ o lună de când Apple a început testarea acestor versiuni de iOS / iPadOS.

Pe dispozitivele asociate cu boxe cu HomePod 14.4 beta instalat (o versiune disponibilă pentru un număr limitat de testeri), iOS 14.4 beta adaugă o nouă funcționalitate pentru HomePod mini care folosește cipul U1 al acestei boxe.

Mai precis, au fost adăugate noi efecte vizuale, auditive și haptice atunci când melodiile sunt transferate pe HomePod mini de pe un iPhone din gama iPhone 11 sau iPhone 12. Atunci când un posesor de iPhone cu cea mai nouă versiune de iOS instalată se află în aproprierea unui HomePod mini, telefonul începe să redea un ușor ritm haptic ce devine tot mai alert pe măsură ce iPhone-ul se aproprie de boxă. Retroacțiunea haptică încetează în momentul deschiderii interfeței pentru transferarea melodiei redate de pe HomePod mini pe iPhone. Grație cipului U1 care permite dispozitivelor să se localizeze mult mai precis în spațiu, noua funcționalitate pentru HomePod mini face transferul melodiilor de pe iPhone 11 / 12 mult mai rapid.

În plus, iOS 14.4 mai aduce, în secțiunea Exerciții din aplicația Apple Watch, o nouă caracteristică „Timp de mers” care include un comutator pentru a „adăuga cele mai recente exerciții pe ceas”. Aceasta ne arată că Apple urmează să adauge exerciții ghidate pentru mersul pe jos în watchOS 7.3 beta. Potrivit descrierii, „Exercițiile Timp de mers sunt descărcate atunci când Apple Watch este conectat la alimentator și se află în aproprierea iPhone-ului dvs. Exercițiile finalizate sunt eliminate în mod automat”. Trebuie precizat, totuși, faptul că această nouă funcționalitate nu a fost activă în primul build de watchOS 7.3 și nici în iOS 14.4 beta, dar ar putea fi activată ulterior.

În rest, iOS 14.4 și iPadOS 14.4 beta 1 au introdus o serie de corecturi și îmbunătățiri minore pe dispozitivele compatibile. În momentul în care noi caracteristici vor fi descoperite de către utilizatorii care le testează, noi vi le vom prezenta în cadrul acestui articol.

Deocamdată, iOS 14.4 / iPadOS 14.4 public beta 2 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate în curând. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 14.4 nu este cunoscută, însă ne așteptăm ca ele să fie disponibile pentru publicul larg până în primăvară.

iOS 14.4 / iPadOS 14.4 succed iOS / iPadOS 14.3, care reprezintă cele mai recente versiuni majore ale iOS 14 și iPadOS 14, aducând ProRAW pe iPhone 12 Pro, compatibilitate pentru AirPods Max și Apple Fitness+, o secțiune dedicată informațiilor despre intimitate în paginile aplicațiilor de pe App Store ș.a. Toate noutățile din iOS / iPadOS 14.3 sunt prezentate aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 14.4 / iPadOS 14.4 beta 2 și ai descoperit alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,832FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
381CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

macOS Big Sur 11.2 beta 2 a fost lansat de către Apple

macOS Big Sur 11.2 beta 2 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Big Sur sosește...

watchOS 7.3 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 7.3 beta 2 a fost lansat miercuri seară pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build de watchOS sosește la aproape o lună distanță de prima...

tvOS 14.4 beta 2 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 14.4 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.