iOS 14.2.1 a fost lansat pentru gama iPhone 12

- Publicitate -

iOS 14.2.1 a fost lansat în această seară de către Apple, și este o nouă actualizare de software concentrată pe corectarea de erori. Noua versiune de iOS vine la două săptămâni distanță de iOS 14.2, nu a fost testată în prealabil cu programatorii, și este disponibilă numai pentru modelele iPhone din gama iPhone 12.

iOS 14.2.1 Noutăți

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, iOS 14.2.1 adresează câteva probleme importante descoperite pe noile modele de iPhone. În primul rând, această actualizare adresează o eroare din cauza căreia mesajele text MMS nu erau recepționate nici în conversațiile individuale și nici în cele de grup. De asemenea, această versiune adresează o problemă din cauza căreia ecranul de blocare al iPhone 12 mini rămânea fără răspuns.

iOS 14.2.1 mai include o corectură pentru protezele auditive Made for iPhone care prezentau probleme de calitate a sunetului. Notițele lansării acestei actualizări sunt listate mai jos:

iOS 14.2.1 adresează următoarele probleme pentru iPhone-ul dvs.:

  • Unele mesaje MMS nu puteau fi recepționate.
  • Dispozitivele auditive Made for iPhone puteau avea probleme de calitate a sunetului la ascultarea de conținut audio de pe iPhone.
  • Ecranul de blocare putea rămâne fără răspuns pe iPhone 12 mini.

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 14.2.1 le este recomandată tuturor posesorilor de iPhone 12.

iOS 14.2.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 14.2.1 succede iOS / iPadOS 14.2 care reprezintă cele mai recente versiuni majore ale iOS 14 și iPadOS 14, aducând o serie de caracteristici noi. Mai multe detalii despre noutățile din iOS 14.1 sunt disponibile aici.

În prezent, Apple testează împreună cu programatorii și utilizatorii iOS / iPadOS 14.3, noi versiuni majore pentru iPhone și iPad care vin cu o serie de caracteristici noi.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa faceti o restaurare (restore) unui iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Intampiati multe inchideri subite ale aplicatiilor preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, iOS-ul merge mai greu...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.