watchOS 6.2.5 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

- Publicitate -

La aproximativ o săptămână de când a lansat watchOS 6.2.5 beta 3, compania Apple a publicat miercuri seară watchOS 6.2.5 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații.

Deși are numărul de versiune 6.2.5, fapt ce ne sugerează că va fi mai degrabă o actualizare minoră, concentrată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor ceasurilor compatibile, deocamdată dezvoltatorii care au instalat noua versiune watchOS nu au descoperit noutăți importante. La rându-i, nici Apple nu a indicat introducerea de noutăți importante în acest build de watchOS, așa că rămâne de văzut ce va aduce nou în versiunile următoare sau la lansarea variantei finale.

În situația în care vor fi semnalate, noutățile din watchOS 6.2.5 vor fi prezentate puțin mai jos, în cadrul acestui articol.

watchOS 6.2.5 beta 4 poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 6.2.5 beta 4 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 13.4 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 6.2.5 este necunoscută până la ora actuală, însă estimăm că ea va ajunge în această primăvară.

watchOS 6.2.5 succede watchOS 6.2.1, o actualizare care a venit cu corecturi de erori. Mai multe detalii despre watchOS 6.2.1 sunt disponibile aici.

watchOS 6.2.5 beta 4 Noutăți

  • ID Medical în apelurile către serviciile de urgență: în iOS 13.5 și watchOS 6.2.5 va fi adăugată opțiunea de a transmite ID-ul Medical serviciilor de urgență, atunci când sunt contactate prin intermediul „S.O.S. urgențe”, pentru a le ajuta să afle informații esențiale despre tine. ID-ul medical este funcționalitatea pentru iPhone și Apple Watch ce îți permite să adaugi informații generale despre tine (înălțime, vârstă, masă), contacte de urgență, afecțiunile medicale de care suferi, dacă ai alergii sau reacții alergice și ce tratamente urmezi. Ori transmiterea ID-ului Medical către serviciile de urgență ar fi un lucru extraordinar, întrucât va face să nu mai fie necesar să le transmiți toate informațiile mai sus specificate, scutind astfel timp prețios într-o situație de urgență. Rămâne însă de văzut unde va fi disponibilă această nouă funcționalitate pe care utilizatorii vor putea să o configureze din meniul S.O.S. urgențe.id medical sos urgente

Notă: În cazul în care ai instalat watchOS 6.2.5 beta 4 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple nu mai permite verificarea online a blocării în iCloud a iPhone și iPad

Apple a eliminat zilele trecute instrumentul online de verificare a stării Blocării activării de pe site-ul iCloud.com, lăsând utilizatorii...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.