Actualizare 3 martie, ora 23:13: tvOS 13.4 public beta 4 a fost, de asemenea, lansată, pentru utilizatorii înscrși în programul Apple Software Beta. Această versiune are același număr de build precum actualizarea destinată dezvoltatorilor, ceea ce înseamnă că și noutățile sunt aceleași.


Apple a lansat tvOS 13.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la o săptămână distanță de tvOS 13.4 beta 3.

Spre deosebire de actualizările precedente aduse tvOS 13, tvOS 13.4 pare să vină și cu cel noi caracteristici, dezvoltatorii descoperind în primul build al acestei actualizări integrarea partajării familiale în aplicația TV. Aceasta le permite utilizatorilor din țările cu apă caldă să acceseze conținutul achiziționat de pe iTunes de către toți membrii familiei, fără a mai trebui să părăsească aplicația. În plus, s-a descoperit că această actualizare mai vine și cu unele mici modificări la nivelul interfeței aplicației TV.

În situația în care vor fi descoperite, noutățile din tvOS 13.4 beta 4 vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

tvOS 13.4 beta este disponibil momentan numai pentru dezvoltatorii de aplicații. Aceștia vor putea instala prezentul build pe Apple TV HD și Apple TV 4K din Configurări> Sistem> Actualizări software > Actualizați software-ul, via profilul de dezvoltator ce poate fi instalat via Xcode. tvOS 13.4 public beta 4 va fi disponibil probabil săptămâna aceasta.

Lansată la începutul anului curent, tvOS 13.3.1 nu a introdus noutăți remarcabile pe modelele de Apple TV compatibile. Mai multe detalii despre noutățile din tvOS 13.3.1 sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat tvOS 13.4 beta 4 pe Apple TV, și ai descoperit noutăți despre care nu am vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.