Mac mini are acum de două ori mai mult spațiu de stocare la aceeași bani

0
906
mac mini stocare

În comunicatul privind lansarea MacBook Air 2020, Apple a anunțat și o mică actualizare pentru Mac mini. Introdusă la finele anului 2018, actuala generație a celui mai mic și mai accesibil desktop de la Apple – Mac mini – vine acum cu de două ori mai mult spațiu de stocare la același preț.

Astfel, dacă până acum Mac mini era disponibil în două configurații standard, cu SSD-uri PCIe de 128GB și 256GB, începând de astăzi aceste configurații standard au SSD-uri PCIe de 256GB și 512GB.

Partea bună este că această modificare vine fără ca prețul configurațiilor să crească, astfel că versiunea de Mac mini cu 256GB de stocare costă tot 929€, iar cea cu 512GB costă 1.279€.

Din păcate pentru utilizatorii care așteptau o actualizare pentru acest model de Mac, Apple nu a adus și alte modificări pentru Mac mini, ceea ce înseamnă că la interior el va rămâne cu aceleași specificații și opțiuni de upgrade ca și până acum.

Noile configurații standard cu spațiu de stocare mai mare pot fi comandate începând de acum din magazinele online ale Apple din mai multe țări. În România, modificarea privind configurațiile se va reflecta în ofertele retailerilor în săptămânile care urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.