În comunicatul privind lansarea MacBook Air 2020, Apple a anunțat și o mică actualizare pentru Mac mini. Introdusă la finele anului 2018, actuala generație a celui mai mic și mai accesibil desktop de la Apple – Mac mini – vine acum cu de două ori mai mult spațiu de stocare la același preț.

Astfel, dacă până acum Mac mini era disponibil în două configurații standard, cu SSD-uri PCIe de 128GB și 256GB, începând de astăzi aceste configurații standard au SSD-uri PCIe de 256GB și 512GB.

Partea bună este că această modificare vine fără ca prețul configurațiilor să crească, astfel că versiunea de Mac mini cu 256GB de stocare costă tot 929€, iar cea cu 512GB costă 1.279€.

Din păcate pentru utilizatorii care așteptau o actualizare pentru acest model de Mac, Apple nu a adus și alte modificări pentru Mac mini, ceea ce înseamnă că la interior el va rămâne cu aceleași specificații și opțiuni de upgrade ca și până acum.

Noile configurații standard cu spațiu de stocare mai mare pot fi comandate începând de acum din magazinele online ale Apple din mai multe țări. În România, modificarea privind configurațiile se va reflecta în ofertele retailerilor în săptămânile care urmează.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.