macOS 10.15 Catalina beta 1, watchOS 6 beta 1 și tvOS 13 beta 1 sunt disponibile

0
1159
macos 10.15 beta 1

tvOS 13, macOS 10.15 Catalina și watchOS 6 au fost anunțate de către Apple în cadrul WWDC 2019, iar acum sunt disponibile pentru descărcare de către toți dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developer Center.

La fel ca și în cazul iOS și iPadOS, toți cei care au Mac-ul, Apple TV-ul și/sau Apple Watch-ul înregistrate în contul de dezvoltator vor putea instala cele mai recente versiuni majore ale sistemelor de operare și ajuta compania Apple să corecteze erorile și îmbunătățească înainte de lansarea versiunilor beta publice din iulie și a versiunilor finale din toamna acestui an.

Din păcate pentru utilizatorii de Apple Watch, actualizările beta nu vor putea fi făcute decât dacă au dispozitivele înregistrate într-un cont de dezvoltator, alminteri fiind necesar să aștepte până la lansarea versiunilor finale care va avea loc în toamna acestui de an. Nu același lucru se întâmplă însă pe iPhone, iPad, Apple TV și Mac, unde vor fi lansate versiuni beta publice începând de luna viitoare.

Actualizările tvOS 13 beta 1, watchOS 6 beta 1 și macOS 10.14 beta 1 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center. În cazul watchOS, va fi necesar un dispozitiv iPhone cu iOS 13 beta instalat pentru a face această actualizare.

La fel ca și în cazul iOS, nu vă recomand să instalați cele mai noi versiuni beta ale sistemelor de operare decât dacă sunteți dezvoltatori și vă ajută. Ele au multiple probleme, așa că s-ar putea să vă încurce, iar sacrificiul să nu merite dacă nu sunteți dezvoltator.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.