iOS 12.4 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
1540
ios 12.4 beta 1

iOS 12.4 beta 1 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la numai două zile distanță de versiunea finală a iOS 12.2.

Potrivit Apple, iOS 12.4 beta 1 include funcționalități noi, corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate funcționalitățile noi din prezenta actualizare vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol, de îndată ce vor fi descoperite de către dezvoltatori.

iOS 12.4 beta 1 are numărul de build 16G5027g. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 1 a iOS 12.4 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.

Potrivit Apple, iOS 12.4 va fi disponibil, cel mai probabil, în vară, pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 12: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5 (și modelele mai recente), iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 12.4 succede iOS 12.3, o actualizare majoră care a venit cu aplicația TV redesenată, Canale TV și nu numai. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la iOS 12.4 beta 1 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.