watchOS 5.2.1 beta 2 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la aproape două săptămâni distanță de watchOS 5.2.1 beta 1.

Conform Apple, watchOS 5.2.1 aduce „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.” Deocamdată nu știm cu exactitate cu ce schimbări vine noua actualizare testată de Apple pentru sistemul de operare dedicat Apple Watch, însă în situația în care sunt introduse caracteristici noi și/sau alte schimbări importante, noi vi le vom prezenta puțin mai jos în cadrul acestui articol.

Până acum, dezvoltatorii care testează această actualizare nu au descoperit caracteristici noi ori schimbări majore.

watchOS 5.2.1 beta 2 are numărul de build 16U5091b și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 5.2.1 beta 2 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 12.2 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 5.2.1 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch, cu excepția primei generații („Series 0”).

Versiunile beta 2 ale tvOS 12.3 și iOS 12.3 sunt și ele disponibile acum.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 5.2.1 beta 2 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.