WhatsApp a anunțat marți dimineață că aplicația sa pentru dispozitivele cu iOS și Android le permite acum utilizatorilor să efectueze apeluri video și voce în grup.

Conform subsidiarei Facebook, pentru a iniția un apel video/voce în grup va trebui să apelezi voce sau video o persoană, iar mai apoi să le adaugi și pe celelalte prin atingerea butonului „adăugare participant” din zona superioară dreaptă a ecranului. La apelurile voce/video în grup efectuate via WhatsApp vor putea lua parte până la patru utilizatori.

Toate apelurile în grup efectuate prin WhatsApp Messenger sunt, potrivit companiei dezvoltatoare, criptate integral. Mai mult, WhatsApp ne anunță că a proiectat această caracteristică pentru a funcționa bine chiar și atunci când conexiunea la internet este mai slabă.

Pentru a putea apela video / voce mai mulți utilizatori de WhatsApp, utilizatorii de iPhone și Android trebuie să actualizeze aplicația la cea mai recentă versiune disponibilă (notă: nu a fost lansată acum o actualizare dedicată acestei caracteristici) și să aștepte ca funcționalitatea să fie disponibilă și pentru conturile lor.

Cea mai recentă versiune de WhatsApp Messenger este, pe iOS, 2.18.80 și poate fi descărcată fie din App Store > Actualizări, fie urmând linkul de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.