Aplicația iTunes Remote a primit săptămâna aceasta o actualizare prin care Apple le oferă utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch o serie de noutăți demult așteptate și solicitate.

Disponibilă în versiunea 4.4 pe App Store, aplicația Remote are acum o interfață complet nouă, care este optimizată pentru ecranele celor mai noi modele de iPhone (inclusiv iPhone X) și iPad. Noua interfață a iTunes Remote amintește de interfețele iTunes și Apple Music, fiind, mai ales pe iPad, cu mult mai modernă decât cea anterioară și oferindu-le utilizatorilor o experiență îmbunătățită.

Pe lângă aspectul nou, iTunes Remote 4.4 vine și cu o nouă pictogramă, simplificată, precum și cu o serie de îmbunătățiri în privința performanțelor și a stabilității.

Aplicația iTunes Remote a fost creată de către Apple pentru a le oferi utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch posibilitatea de a-și controla bibliotecile iTunes de oriunde din casă. Ea oferă acces la muzica, emisiunile, filmele, podcasturile, listele de redare și alte articole din bibliotecile iTunes partajate de pe computer, astfel că utilizatorii pot controla de pe iOS redarea, volumul și chiar boxele AirPlay pe care se aude muzica / emisiunea / filmul urmărit.

Utilizatorilor care descarcă iTunes Remote 4.4 le este recomandat să actualizeze aplicația iTunes pentru Mac / PC la versiunea 12.7.5.

Actualizarea la versiunea 12.7.5 a iTunes Remote poate fi efectuată pe toate dispozitivele cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară din App Store > Actualizări:

  • iTunes Remote pentru iPhone, iPad și iPod touch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.