Actualizare 7 mai, ora 23:44: Și tvOS 11.4 public beta 4 a fost lansat pentru utilizatorii înscriși în Apple Beta Software Program. Această actualizare are același număr de build precum tvOS 11.4 beta 4.


tvOS 11.4 beta 4 a fost lansat luni seară pentru Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a. Disponibilă deocamdată numai pentru dezvoltatorii de aplicații, această actualizare adusă sistemului de operare sosește la două săptămâni distanță de tvOS 11.4 beta 3.

Potrivit Apple, tvOS 11.4 este o actualizare care include corecturi de erori și actualizări de securitate. Dezvoltatorii și utilizatorii care au instalat până acum tvOS 11.4 pe dispozitivele lor nu au semnalat decât că această actualizare reintroduce compatibilitatea pentru AirPlay 2 (mai multe detalii aici). Cu toate acestea, în situația în care tvOS 11.4 beta 4 introduce funcționalități noi pe Apple TV, noi vi le vom prezenta puțin mai jos.

tvOS 11.4 beta 4 poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple TV 4 și Apple TV 4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja profilul de dezvoltator pe dispozitivul pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care tvOS 11.4 beta 4 este prima versiune de prelansare a tvOS instalată pe Apple TV-ul tău, va trebui mai întâi să descarci un profil de dezvoltator (via Xcode) și abia după aceea să cauți tvOS 11.4 beta 4 în meniul Actualizări.

tvOS 11.4 public beta 4 nu a fost lansat încă, dar ne așteptăm ca această actualizare să fie disponibilă pentru membrii Apple Beta Program până la finele săptămânii curente.

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 11.4, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg până în vară.

Împreună cu tvOS 11.4 beta 4, Apple a mai lansat în această seară și versiunile beta 4 ale macOS 10.13.5iOS 11.4 și watchOS 4.3.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.