tvOS 11.4 public beta 1 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la doar o zi distanță de când tvOS 11.4 beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

Apple descrie tvOS 11.4 ca fiind o actualizare ce include corecturi de erori și actualizări de securitate. Compania americană nu vorbește și despre prezența unor caracteristici în prezenta actualizare, iar până acum dezvoltatorii nu au descoperit vreo funcționalitate nouă și importantă pe dispozitivele Apple TV compatibile pe care au instalat actualul build de tvOS 11.4 (comun pentru versiunile beta 1 și public beta 1).

tvOS 11.4 public beta 1 poate fi instalat pe Apple TV 4 din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 11.4, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg până în vară.

Împreună cu tvOS 11.4 public beta 1, Apple a mai lansat și iOS 11.4 public beta 1.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.4 public beta 1 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

- Reclamă -