Apple încearcă să convingă utilizatorii de Android să treacă la iPhone cu aceste reclame noi

1
784

Apple a publicat pe canalul său de YouTube mai multe videoclipuri cu care încearcă să îi convingă pe posesorii de telefoane cu Android să facă upgrade la iPhone.

Primul dintre cele patru sporturi publicitare cu durata de 15 secunde este intitulat „Ease / Ușurință” și ilustrează cât de simplu este să transferi conținutul de pe telefonul cu Android pe un iPhone folosind aplicația Apple Migrare la iOS.

În acest spot, un om care ține în mână o umbrelă plutește din partea de jos a ecranului (intitulată „Telefonul tău”) în partea de sus, care este intitulată „iPhone.”

Fă upgrade la iPhone. Aplicația Migrare la iOS face simplă mutarea muzicii, pozelor și a altor date pe iPhone. SchiMbă astăzi.

Cel de-al doilea clip video păstrează, la fel ca și următoarele, stilul primului și ilustrează cât de sigure sunt dispozitivele iPhone comparativ cu cele cu Android. În descrierea acestui videoclip, Apple vorbește despre actualizările frecvente de iOS pe care le primește iPhone:

Actualizările frecvente de iOS te ajută să îți păstrezi iPhone-ul sigur. Viața este mai sigură pe iPhone. Schimbă astăzi.

Ultimele două clipuri video publicate de Apple – „Mediu” și „Asistență Apple” – ne prezintă atenția acordată de către Apple mediului înconjurător și asistenței oferite clienților în magazine, online și telefonic.

Fiecare dintre cele patru reclame îi direcționează pe utilizatorii de iPhone către site-ul Apple „Switch.” Acesta a fost creat pentru utilizatorii care folosesc în prezent un telefon cu Android sau un alt sistem de operare și se gândesc să migreze la iPhone. El răspunde unor întrebări simple precum „Va fi simplu să trec la iPhone?” și „Va fi iPhone simplu de utilizat?” De asemenea, această pagină web oferă detalii cu privire la caracteristici-cheie ce diferențiază iPhone de alte dispozitive (Mod Portret, iMessage, procesoarele Apple, Touch ID și Face ID, App Store etc.).

Încă din 2015, Apple a publicat în Magazin Google Play aplicația „Migrare la iOS” pe care a creat-o pentru a-i ajuta pe noii posesori de iPhone să își transfere rapid datele de pe telefoanele cu Android. Aceasta poate transfera contacte, istoricul mesajelor, fotografii și clipuri video, favorite web, informații despre conturi de e-mail, calendare, fundaluri, melodii neprotejate și cărți.


Alături de reclamele care îi îndeamnă pe utilizatori să treacă la iPhone, Apple a mai publicat în urmă cu câteva ore și un nou tutorial care îi ajută pe posesorii de iPhone să folosească funcția de editare a culorilor fotografiilor.

De asemenea, în ultima perioadă Apple a mai încărcat pe YouTube și alte tutoriale similare celui de mai sus, arătând posesorilor de iPhone cum să înregistreze fotografii în alb și negru, cum să ajusteze filmarea la ralanti, cum să înregistreze și editeze un Portret Selfie și nu numai. În plus, gigantul californain a prezentat și modul în care a creat caracteristica Luminare Portret de pe iPhone 8 Plus și iPhone X.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.