tvOS 11.2.5 public beta 3 a fost lansat joi pentru utilizatorii Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la aproape o zi de când tvOS 11.2.5 beta 3 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

Potrivit Apple, tvOS 11.2.5 este o actualizare care introduce corecturi de erori și actualizări de securitate șpe toate modelele de Apple TV compatibile. Deocamdată nu au fost descoperite schimbări sau caracteristici importante în prezentul build de tvOS (comun pentru tvOS 11.2.5 beta 3 și tvOS 11.2.5 public beta 3).

În linii mari, tvOS 11.2.5 pare a fi o actualizare concentrată în special pe corectarea erorilor și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor Apple TV.

tvOS 11.2.5 public beta 3 poate fi instalat pe Apple TV 4 din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 11.2.5, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg în săptămânile care urmează.

Împreună cu tvOS 11.2.5 public beta 3, Apple a mai lansat iOS 11.2.5 public beta 3.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.2.5 public beta 3 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.