tvOS 11.2.5 beta 3 a fost lansat miercuri seară pentru Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a. Disponibilă deocamdată numai pentru dezvoltatorii de aplicații, această actualizare adusă sistemului de operare sosește la aproximativ trei săptămâni distanță de tvOS 11.2.5 beta 1 și la două săptămâni de când tvOS 11.2.5 beta 2 este disponibil.

Eventuale noutăți majore aduse de tvOS 11.2.5 beta 3 nu sunt cunoscute până la ora actuală, însă, potrivit Apple, această actualizare include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele Apple TV compatibile.

În situația în care dezvoltatorii care vor descărca și instala această actualizare pe Apple TV 4 / Apple TV 4K vor semnala prezența unor schimbări demne de luat în seamă, noi vi le vom prezenta în cadrul acestui articol.

Până acum, tvOS 11.2.5 pare a fi o actualizare concentrată în special pe corectarea erorilor și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor Apple TV.

tvOS 11.2.5 beta 3 poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple TV 4 și Apple TV 4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja profilul de dezvoltator pe dispozitivul pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care tvOS 11.2.5 beta 3 este prima versiune de prelansare a tvOS instalată pe Apple TV-ul tău, va trebui mai întâi să descarci un profil de dezvoltator (via Xcode) și abia după aceea să cauți tvOS 11.2.5 beta 3 în meniul Actualizări.

tvOS 11.2.5 public beta 3 nu a fost lansat încă, dar ne așteptăm ca această actualizare să fie disponibilă pentru membrii Apple Beta Program până la finele săptămânii curente.

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 11.2.5, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg în săptămânile care urmează.

Împreună cu tvOS 11.2.5 beta 3, Apple a mai lansat în această seară și versiunile beta 3 ale iOS 11.2.5, macOS 10.13.3 și watchOS 4.2.2.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.2.5 beta 3 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.