Apple a lansat actualizări de securitate pentru OS X El Capitan și macOS Sierra

0
278

Apple a lansat joi dimineață noi actualizări de securitate pentru OS X El Capitan și macOS Sierra. Astfel, posesorii de Mac care încă mai folosesc aceste versiuni ale sistemului de operare macOS vor putea să instaleze acum actualizările de securitate 2017-005 și 2017-002.

Potrivit Apple, Actualizare de Securitate OS X El Capitan 2017-005 și Actualizare de Securitate macOS Sierra 2017-002 aduc aceleași actualizări de securitate ca și macOS High Sierra 10.13.2. Pe scurt, vorbim despre zeci de vulnerabilități care au fost îndepărtate din cele două versiuni ale sistemelor de operare, făcând astfel utilizarea OS X El Capitan și macOS Sierra mai sigură.

Mai multe detalii despre întreg conținutul de securitate al actualizărilor de OS X / macOS sunt disponibile aici.

Așadar, în situația în care folosești OS X El Capitan sau/și macOS Sierra, este indicat să descarci și instalezi numaidecât actualizarea de securitate potrivită versiunii sistemului de operare utilizat.

Actualizările de securitate ar trebui să apară pe App Store > Actualizări pe toate Mac-urile cu OS X El Capitan 10.11.6 / macOS Sierra 10.12.6. Totuși, utilizatorii de Mac cu macOS Sierra care nu văd pe App Store actualizarea de securitate lansată acum de către Apple o vor putea descărca de pe site-ul de asistență al companiei americane (aici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.