Aplicația Apple Music pentru Android a primit cea mai importantă actualizare de până acum

0
124

Apple a actualizat aplicația Apple Music pentru Android, oferind utilizatorilor acestui sistem de operare experiența Apple Music de care se bucură toți utilizatorii iPhone și iPad începând cu iOS 10.

Astfel, cei care vor actualiza aplicația Apple Music din Magazin Google Play vor observa că, aidoma aplicației Muzică din iOS 10, aceasta are texte mai clare, mai mari și fundaluri mai albe, care pun mai mult accent pe ilustrațiile albumelor. De asemenea, Apple Music organizează de acum conținutul în secțiunile: Bibliotecă, Pentru dvs., Explorare și Radio. Dintre acestea, Pentru dvs. a fost regândită din temelii.

În plus, versiunea 2.0 a Apple Music aduce modificări majore și pe ecranul În redare, care va afișa de acum inclusiv versurile melodiilor pe care utilizatorii le ascultă.

Așadar, Apple a lansat acum o versiune de Apple Music refăcută pentru a le oferi clienților o experiență unificată între toate sistemele de operare. Apple Music rămâne singura aplicație dezvoltată de către Apple pentru Android.

Actualizarea la versiunea 2.0 a aplicației Apple Music poate fi realizată de către toți cei ce folosesc un dispozitiv cu Android 4.3 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.