Iată cum arată un iPhone 7 Plus Retro și la ce preț poate fi cumpărat

0
1065

V-ați gândit vreodată cum ar putea arăta un iPhone 7 Plus cu aspect de Macintosh? Dacă răspunsul este nu, atunci trebuie să știți că cei de la ColorWare au făcut-o pentru voi, lansând săptămâna aceasta așa-numitul iPhone 7 Plus Retro Edition.

Dispozitivul special îmbină designul modern al iPhone 7 Plus cu elemente ale Macintosh din anii ’80. Aceste elemente sunt: bejul specific Macintosh din acea perioadă, sigla Apple în culorile curcubeului și mai multe linii de culoarea bej închis. În plus, primii 25 de cumpărători ai acestui iPhone 7 Plus Retro Edition vor primi și un număr de autenticitate de la ColorWare.

iPhone-ul 7 Plus pe care au fost aplicate elementele specifice Macintosh este negru, are capacitatea de stocare de 256GB și nu a fost niciodată codat într-o rețea. Procesul de modificare a lui este descris chiar de ColorWare:

La ColorWare, produsul trece printr-un proces intens de dezasamblare, curățare, mascare, pictare și inspectare. Apoi, produsul este lustruit și reasamblat. Produsul trece prin inspecția finală și este împachetat în ambalajul original.

iPhone 7 Plus Retro Edition include în pachet EarPods, un cablu Lightning la USB, un adaptor de alimentare și documentația de la Apple. Prețul? 1.899$, 8.050 lei (standard, același model de iPhone costă în SUA 969$ sau, în România, 4.480 lei). Comenzile vor fi onorate de ColorWare în 2-3 săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.