Confirmând zvonurile apărute nu demult, Facebook a lansat miercuri dimineață noua aplicație Facebook Video dedicată dispozitivelor cu tvOS (generația a 4-a de Apple TV).

Noua aplicație le va permite utilizatorilor celei mai populare rețele de socializare să urmărească videoclipurile postate de prietenii lor, paginile apreciate, videoclipurile live populare și nu numai, fără a fi nevoie să facă streaming de pe un iPhone sau iPad.

Videoclipurile Facebook Video sunt împărțite în șase canale distincte: Partajate de prieteni, Urmărite, Recomandat pentru tine, Top Video Live, Videoclipuri salvate și Urmărite recent. Dintre acestea, Urmărite conține videoclipuri distribuite atât de prieteni, cât și de paginile apreciate, în timp ce Partajate de prieteni conține numai videoclipurile postate de prietenii tăi.

Noua aplicație este mult mai bine închegată decât modul video ecran complet din aplicațiile Facebook pentru web și iOS. Acesta din urmă conține numai recomandări și poate să redea automat videoclipul următor din coada Recomandate.

Facebook Video nu ar trebui să conțină reclame la accesare, sau cel puțin asta a afirmat vicepreședintele Facebook pentru Parteneriate luna trecută. Acesta a mai spus că pentru a folosi aplicația va fi necesar să te loghezi în contul de Facebook.

Important de specificat este că noua aplicație de la Facebook nu este una de sine stătătoare pe App Store, ci este integrată în aplicația Facebook pentru iOS. Astfel, dacă utilizatorii de iPhone și iPad pot accesa din ea aplicația Facebook standard, utilizatorii de Apple TV vor putea accesa numai clipurile video. Pentru a folosi aplicația de pe Apple TV, va trebui să o descarci de pe App Store (posibil doar dacă ai a 4-a generație a dispozitivului).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.