Apple a cumpărat compania din spatele unei aplicații populare pentru iPhone și iPad

0
621

Apple a achiziționat echipa din spatele arhicunoscutei aplicații de automatizare Workflow, informează TechCrunch. Tranzacția s-ar fi încheiat în cursul zilei de ieri, a fost confirmată atât de echipa Workflow, cât și de Apple, dar suma nu a fost divulgată.

Prin noua achiziție, compania Apple nu doar că și-a atras o serie de ingineri talentați, dar a intrat și în posesia uneia dintre cele mai populare aplicații de productivitate.

Lansată pe App Store în anul 2014, aplicația Workflow a primit numeroase premii (inclusiv Premiul Apple pentru Design în 2015), fiind lăudată de specialiști și utilizatori deopotrivă mai ales pentru funcționalitățile de accesibilitate.

În cazul în care nu ați mai auzit până acum de Workflow, trebuie să știți că această aplicație pentru iPhone și iPad oferă un instrument de automatizare care poate face cam orice în iOS. Ea le permite utilizatorilor să folosească fluxuri de lucru pentru a realiza rapid și simplu o gamă variată de acțiuni, cum ar fi generarea de GIF-uri dintr-o serie de poze, extragerea de imagini dintr-o pagină web, traducerea unor texte, publicarea simultană de poze pe mai multe rețele sociale și o mulțime de alte lucruri. Fluxurile de lucru pot fi fie create și personalizate după bunul plac, fie descărcate gata configurate din Galeria Workflow.

Suntem încântați să ne alăturăm Apple. Am lucrat împreună cu Apple de la bun început – de când am pornit compania noastră ca studenți care am participat la WWDC pentru a dezvolta și lansa Workflow, văzând succesul ei uimitor pe App Store. La Apple, suntem nerăbdători să trecem la nivelul următor și să contribuim la crearea de produse care ating oameni din întreaga lume.

Făcând o excepție de la practica sa, Apple nu a retras de pe App Store aplicația Workflow, ba chiar o oferă gratuit tuturor utilizatorilor începând de astăzi și promite actualizări regulate pentru Galerie.

Este greu de spus la ora actuală cât timp va mai rămâne Workflow pe App Store sau dacă cel puțin o parte dintre funcționalitățile sale vor fi integrate în iOS și poate chiar macOS. Totuși, se vechiculează posibilitatea integrării Workflow în Siri, precum și posibilitatea folosirii tehnologiilor din ea ca fundament pentru viitoare caracteristici adresate în special iPad.

Până una alta, vă recomandăm să încercați Workflow, mai ales acum că este oferit gratuit. Rețineți că aplicația va funcționa numai cu dispozitivele iPhone și iPad care au instalat iOS 8.0 sau ulterior.

  • Workflow pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.