Aplicația Hărți Google pentru iPhone și iPad le oferă utilizatorilor Liste pentru organizarea locurilor preferate

0
236

Google a lansat luni o actualizare prin care introduce în aplicația Hărți Google adresată dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch o carcacteristică nouă și importantă.

Potrivit companiei din Mountain View, utilizatorii Hărți Google vor avea de acum acces la caracteristica Liste, care le va permite să salveze și să adauge locurile favorite în cadrul unor liste personalizate pe care le pot accesa și partaja ușor cu prietenii și familia.

Pentru a adăuga un loc la o listă, utilizatorii de iPhone și iPad vor trebui să navigheze spre el în Hărți Google și să atingă butonul Salvați din pagina cu detalii despre acel loc. Un meniu se va deschide mai apoi și va permite alegerea dintr-o serie de liste preconfigurate sau personalizate, precum și crearea unei liste noi. Accesarea listelor se va putea face mai apoi din meniul lateral al aplicației Hărți>Locațiile dvs. Aici vor apărea toate listele implicite și personalizate împreună cu butoane de partajare care permit trimiterea listelor către cei apropriați prin mesaje, e-mail sau rețelele de socializare.

Mai mult, utilizatorii de Hărți vor putea să urmărească listele altor persoane pentru a ști, spre exemplu, ce locuri să viziteze atunci când ajung într-un anumit oraș. Urmărirea unei liste se va putea face de îndată ce ai primit un link către aceasta de la autorul ei, spre exemplu.

Ai promis vreodată musafirilor din afară orașului că le trimiți un e-mail plin cu locurile tale favorite, doar pentru a nu ajunge vreodată să îl trimiți? Începând de astăzi, poți crea liste cu locuri, partaja listele tale cu alții și urmări listele partajate cu tine de prieteni și apropriați – fără a părăsi aplicația Hărți Google.

Conform celor de la Google, listele vor putea fi vizionate și offline, astfel încât dacă utilizatorii au descărcat hărțile pentru o anumită zonă înainte de a o vizita (sau de a rămâne fără internet), să poată găsi locurile de vizitat din lista respectivă.

Pentru a te asigura că beneficiezi de noua caracteristică din Hărți Google, actualizează aplicația oficială la cea mai nouă versiune, 4.27.1. Actualizarea aplicației pentru iPad și iPhone poate fi efectuată de pe toate dispozitivele cu iOS 8.0 sau ulterior prin accesarea App Store>Actualizări.

  • Hărți Google pentru iPad și iPhone – Gratis – Descarcă acum
- Reclamă -