Apple încheie oficial programul de înlocuire a iPod nano

0
312

La peste cinci ani de la debutul său, Apple a luat decizia de a înceta programul de înlocuire a iPod nano, eliminând astfel de pe site-ul său informațiile cu privire la modalitățile prin care utilizatorii acestor dispozitive pot obține o unitate înlocuitoare.

Astfel, cei care au un model cu probleme din generația 1 de iPod nano nu vor mai putea beneficia de înlocuirea dispozitivului lor nici la furnizorii autorizați de service ai Apple și nici în magazinele companiei americane. Cu mici excepții… MacRumors informează că după ce a contactat mai multe service-uri partenere și a vorbit cu mai mulți angajați Apple care i-au informat că programul a încetat, au avut ocazia de a discuta cu un manager din cadrul AppleCare, care a acceptat să preia un iPod nano din lotul problematic pentru a-l înlocui gratuit.

Programul de înlocuire a generației 1 de iPod nano a fost lansat la nivel global în noiembrie 2011, după ce Apple a determinat că, în cazuri foarte rare, bateria acestui iPod s-ar putea supraîncălzi, devenind astfel un posibil risc pentru sănătatea și integritatea utilizatorilor. Această problemă se regăsește numai pe modelele de iPod nano din prima generație care au fost comercializate în perioada septembrie 2005-decembrie 2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.