Netflix permite vizionarea offline a emisiunilor și filmelor de pe iPhone și iPad

0
584

Netflix a anunțat că vizionarea offline a emisiunilor și filmelor sale este disponibilă pentru utilizatorii din întreaga lume din aplicața sa actualizată pentru iPhone, iPad și iPod touch. Introducerea acestei caracteristici vine la câteva luni după ce apăruseră în presă informații conform cărora serviciul de streaming video vrea să le permită utilizatorilor de dispozitive mobile să urmărească emisiunile favorite și fără o conexiune la Internet.

Descărcând versiunea 9.0.1 a aplicației Netflix, utilizatorii vor putea să atingă butonul „descărcare” din dreptul fiecărui episod pe care doresc să îl vizioneze mai târziu fără o conexiune la Internet. Potrivit Netflix, acest buton apare deja în dreptul mai multor emisiuni populare – inclusiv Orange is the New Black și The Crown – iar în viitorul apropriat el va fi disponibil pentru și mai multe emisiuni și filme.

Membrii Netflix din lumea întreagă pot acum, pe lângă streaming, să descarce emisiuni și filme grozave la niciun cost suplimentar.

Deși mulți membri se bucură să urmărească Netflix de acasă, am auzit adesea că ei doresc să continue urmărirea chefului din Stranger Things și pe avion sau în alte locuri unde internetul este scump sau limitat. [De aceea, acum] poți face un clic pe butonul de descărcare de pe pagina Detalii a unui film sau emisiuni TV și îl poți urmări mai târziu fără o conexiune la Internet.

Orice persoană cu abonament Netflix activ va putea să acceseze descărcările offline atât timp cât a actualizat aplicația pentru iOS la versiunea 9.0.1 de pe App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.