Autorul epopeei „Cântec de gheata și foc” vorbește de cărțile îmbunatățite pentru iBooks

0
658

Apple a publicat pe canalul său de YouTube trei clipuri video noi în care promovează de această dată nu un dispozitiv anume, ci versiunile îmbunătățite ale cărților iBooks. Mai precis, sunt promovate trei dintre popularele cărți îmbunătățite ce aparțin epopeei lui George R.R. Martin „Cântec de Gheață și Foc”, chiar de către autor.

Fiecare dintre cele trei clipuri ni-l prezintă pe Martin discutând despre fiecare dintre cele trei cărți îmbunătățite ale seriei, care sunt disponibile acum pe iBooks. Începând cu prima carte, „Urzeala tronurilor”, acesta vorbește despre una dintre primele scene despre care a scris – cea care include Canis Dirus aflați în proprietatea Starks -, despre tronul de fier și Daenerys Targaryen. Prezentarea lui este însoțită de ilustrații realizate în acuarelă.

Următoarele două videoclipuri, „Încleștarea regilor” și „Iureșul săbiilor”, sunt mai scurte ca și durată, având doar 30 de secunde și ni-l prezintă pe autor vorbind despre tematicile lor. De asemenea, vorbele lui sunt însoțite de ilustrații.

Edițiile îmbunătățite ale „Urzeala tronurilor”, „Încleștarea regilor” și „Iureșul săbiilor” au prețuri cuprinse între 9,99€ și 12,99€ și pot fi descărcate acum de pe iBooks Store România (doar în limba engleză; clic pe linkurile din titlul dorit). Celelalte două cărți disponibile în epopeea „Cântec de gheață și foc”, Festinul ciorilor și Dansul dragonilor, sunt disponibile doar la precomandă.

Edițiile îmbunătățite ale cărților din Cântec de gheață și foc sunt disponibile numai pe iBooks Store și includ adnotări, glosare, arbori genealogici, hărți interactive și altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.