La câteva minute după ce a publicat iOS 10.1 beta 2, compania Apple a lansat și a doua actualizare pentru watchOS 3.1. watchOS 3.1 beta 2 sosește pe dispozitivele Apple Watch ale dezvoltatorilor la două săptămâni distanță de prima versiune beta.

watchOS 3.1 beta 2 build 14S464 poate fi, deci, descărcat gratuit de către dezvoltatorii înscriși în programul Dezvoltator Apple, însă numai cu condiția să aibă instalat pe iPhone iOS 10.1 beta. Aplicația Watch pentru iPhone este necesară în procesul de actualizare, deoarece de aici va trebui să accesezi General>Actualizări software pentru a descărca și instala noua versiune a sistemului de operare. De asemenea, necesar pentru a avea watchOS 3.1 beta 1 pe Apple Watch este ca ceasul să aibă minumum 50% baterie, să fie conectat la o sursă de alimentare și să fie în aproprierea dispozitivului iPhone la care este asociat.

Noutățile introduse de către Apple în cea mai nouă versiune de watchOS sunt necunoscute până la această oră, însă de îndată ce primii dezvoltatori vor reuși să instaleze actualizarea pe Apple Watch-uri, ne vor anunța dacă sunt lucruri noi și încântătoare. Uitându-ne în trecut, în principiu ar trebui să ne așteptăm de la watchOS 3.1 doar la corecturi de erori, diverse îmbunătățiri în privința performanțelor și, poate, câteva caracteristici mai curând minore.

Lansat pe 13 septembrie în variantă finală, watchOS 3 este cea de-a doua actualizare majoră adusă de Apple sistemului de operare pentru Apple Watch, o actualizare care introduce îmbunătățiri pentru caracteristicile de fitness și sănătate (inclusiv o aplicație Respirație și caracteristica „SOS”), câteva aplicații noi, mai multe cadrane, un dock complet nou și sporuri majore de performanță grație actualizării în timp real a aplicațiilor favorite.

Data lansării versiunii finale de watchOS 3.1 este necunoscută la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă atât pe Apple Watch, cât și pe Apple Watch Series 1 și Apple Watch Series 2.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la watchOS 3.1 beta 2 și ai descoperit alte noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu. 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.