Harti Google 4.24 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
272

Aplicația Hărți Google pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată marți dimineață la versiunea 4.24 și le aduce utilizatorilor câteva caracteristici notabile, cum ar fi cea care permite comandarea de mâncare și cea care permite găsirea rapidă a codurilor plus.

Disponibilă momentan numai în anumite țări, caracteristica de comandă mâncare va fi afișată la destul de multe restaurante în interiorul Hărți Google. Utilizatorii vor vedea un nou buton „Plasează o comandă” deasupra numărului de telefon al restaurantului selectat și sub meniul acestuia. Atunci când vor acționa butonul respectiv, pe ecran vor apărea câteva opțiuni de servicii de livrare a mâncării cu care restaurantul respectiv are contract. În cazul în care există doar un singur astfel de serviciu, Hărți îl va lista direct în pagina cu detalii, cu font mai mare, și cu butonul „Plasează o comandă”. Odată ce a selectat serviciul de comandă dorit, utilizatorul va fi direcționat către aplicația acestuia pentru a finaliza comanda (dacă nu o are instalată, va primi linkul de descărcare de pe App Store).

Trecând mai departe, versiunea 4.24 a Hărți Google pentru iPad și iPhone simplifică găsirea codurilor plus (cunoscute și ca OLC/Open Location Codes). Simpla aruncare a unui țăruș oriunde pe hartă urmată de o glisare în sus pe „cardul de localizare” îți va aduce acces la un cod unic pe care îl vei putea copia printr-o simplă atingere. Odată ce l-ai copiat, vei putea partaja respectivul cod cu prietenii sau familia pentru a-i ajuta să te găsească într-un loc care nu apare marcat pe hartă.

De asemenea, compania Google a mai optimizat procesul de adăugare și capturare a fotografiilor în interiorul aplicației Hărți, odată cu cea mai nouă versiune. Începând de acum utilizatorii vor găsi o opțiune intitulată „adaugă o poză” sub fotografiile unei locații selectate, cum ar fi un restaurant sau un punct de interes local. De aici, aplicația îți va permite atât să capturezi o fotografie nouă, cât și să selectezi una capturată deja și salvată în biblioteca foto a iPhone.

Actualizarea la versiunea 4.24 a aplicației Hărți Google pentru iPad și iPhone poate fi efectuată de pe toate dispozitivele cu iOS 8.0 sau ulterior prin accesarea App Store>Actualizări.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.