Harti Google 4.23 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
396

Aplicația oficială de cartografiere a GoogleHărți – a fost actualizată vineri dimineață la versiunea 4.23, iar vestea este bună pentru cei mai mulți dintre utilizatorii de iPhone și iPad.

Potrivit gigantului din Mountain View, Harti Google 4.23 pentru iOS le aduce utilizatorilor posibilitatea de a atașa fotografii la recenzii și le descriere-locuripermite să vadă descrieri ale locurilor selectate, care includ date despre facilități, ospitalitate și atmosferă.

Și nu în ultimul rând, această versiune a Hărților Google introduce compatibilitate cu iOS 10, deci va funcționa mai bine pe dispozitivele care rulează această versiune a sistemului de operare. Odată cu compatibilitatea cu iOS 10 vin și widgeturi redesenate pentru „Transport public în apropriere” și „Durata călătoriei”, acestea având un aspect mai prietenos pentru cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Și, la fel ca și orice altă actualizare adusă de Google acestei aplicații, ea vine și cu corecturi de erori.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune de Google Hărți va trebui să accesați App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

  • Hărți Google pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.