WhatsApp vine cu o soluție pentru problema cu sunetul notificărilor din iOS 10

0
1000

Cea mai populară aplicație de mesaje și apelare VoIP, WhatsApp Messenger, a fost actualizată de compania dezvoltatoare la versiunea 2.16.11 cu scopul de a anunța existența unei erori enervante (și de a oferi o soluție de rezolvare temporară) și de a introduce o caracteristică utilă pentru cei care fac parte dintr-un grup.

Pentru început, cea mai recentă versiune a WhatsApp Messenger pentru iPhone anunță că din cauza unei erori a iOS 10, sunetele notificărilor nu sunt redate corect până la repornirea dispozitivelor iPhone. Aparent, rezolvarea nu ține de ei, însă până când problema va fi adresată într-un fel sau altul, ei le recomandă utilizatorilor de iPhone să își repornească forțat dispozitivele iOS prin apăsarea simultană a butoanelor Principal și Adormire/Trezire pentru vreo 10-15 secunde.

Încă de la lansarea iOS 10 au apărut numeroase plângeri că notificările unor aplicații precum WhatsApp Messenger, Facebook Messenger și nu numai au un sunet diferit, utilizatorii afectați întrebându-se cum ar putea rezolva problema. O soluție de rezolvare viabilă nu pare să existe la ora actuală, însă se poate încerca repornirea forțată a dispozitivelor cu iOS 10 ce nu redau corect sunetele aplicațiilor de la terți.

Trecând mai departe, WhatsApp Messenger pentru iPhone le va permite acum utilizatorilor să menționeze o persoană în conversațiile în grup prin introducerea simbolului @ urmată de numele persoanei sau de selectarea din listă a acesteia. Astfel, noi vom putea atrage mult mai ușor atenția prietenilor sau colegilor de grup cu care dorim să discutăm sau care dorim să ne răspundă la o întrebare.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.16.11 a WhatsApp Messenger pentru iPhone va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe un dispozitiv cu iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.