Apple a vândut toate stocurile de iPhone 7 Plus și iPhone 7 negru lucios înaintea lansării oficiale

0
1200

Compania Apple a anunțat în această dimineață prin mai multe publicații online că a vândut toate stocurile inițiale de iPhone 7 Plus și iPhone 7 negru lucios, înaintea lansării oficiale care va avea loc mâine. Prin urmare, niciunul dintre aceste modele de iPhone nu vor fi disponibile la magazinele companiei americane.

Anunțul companiei Apple este unul foarte important pentru cei care au văzut că timpii de așteptare la precomenzile online sunt foarte mari pentru toate modelele de iPhone 7 și iPhone 7 Plus și sperau să găsească versiunea dorită în magazinele companiei americane dintr-una din țările în care va avea loc lansarea oficială mâine, pe 16 septembrie. Totuși, după cum anunță însăși Apple, există o foarte mică posibilitate ca și aceste modele de iPhone 7 și iPhone 7 Plus să se mai găsească la unele dintre magazinele partenere (deși Apple prioritizează livrarea dispozitivelor către magazinele proprii, iar lansele sunt foarte mici ca dacă în magazinele Apple nu le mai găsești să le găsești la magazinele partenerilor).

Nu putem fi mai bucuroși de atât pentru răspunsul inițial primit la iPhone 7 și iPhone 7 Plus, și așteptăm cu nerăbdare să începem vânzările în magazinele noastre cu amănuntul și la partenerii din lumea întreagă.

Începând de vineri, cantități limitate de iPhone 7 pe argintiu, auriu, roz auriu și negru vor fi disponibile pentru clienții care pășesc în magazinele Apple. În timpul sesiunii de precomenzi online, stocurile inițiale de iPhone 7 Plus, în toate culorile, precum și cele de iPhone 7 pe negru lucios, s-au epuizat și nu vor fi disponibile pentru clienții care pășesc în magazine. Disponibilitatea la magazinele partenere pentru toate modelele și versiunile ar putea varia, așa că vă recomandăm să verificați direct la aceștia.

Clienții pot continua să comande toate modelele și culorile pe apple.com. Apreciem în mod sincer așteptarea clienților și lucrăm din greu să aducem noile iPhone-uri în mâinile tuturor care le vor cât mai rapid posibil.

Acesta este primul comentariu făcut de către Apple cu privire la vânzările noii generații de iPhone, după ce la finele săptămânii trecute anunța că nu va prezenta totalul vânzărilor de iPhone 7 și iPhone 7 Plus din cauza unei posibile cifre mai mici datorată nu cererii scăzute, ci stocurilor inițiale mult mai mici în comparație cu cererea.

Compania americană nu a ascuns aparent mai nimic în condițiile în care mai mulți operatori din lumea întreagă au înregistrat precomenzi record, iar în România s-au vândut în doar trei zile dispozitive iPhone 7 și iPhone 7 Plus în valoare totală de peste 1 milion de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.