Drake lanseaza filmul de scurt metraj „Please Forgive Me” exclusiv pe Apple Music

0
125

Rapperul canadian Drake a publicat în această seară un film de scurt metraj pentru cel mai recent album al său, „Views”. Disponibil exclusiv pe Apple Music și intitulat „Please Forgive Me / Te rog iartă-mă”, filmul îi are ca protagoniști pe Drake și prietena lui (modelul belgian Fanny Neguesha).

În cele 23 de minute de film care conține și scene explicite este prezentată încercarea rapperului și a prietenei sale de a fugi cu averea unui om bogat. Videoclipul include mai multe secvențe din câteva melodii de pe albumul Views al lui Drake, inclusiv „One Dance”, „9”, „Controlla” și „Views”.

Please Forgive Me va putea fi urmărit pe Apple Music „pentru totdeauna” urmând acest link și este al treilea video de pe albumul „Views”, după „Hotline Bling” și „Childs Play”, toate acestea fiind disponibile și pe Apple Music.

Please Forgive Me nu este singura exclusivitate pe care Drake le-o oferă celor de la Apple, albumul însuși din care face parte fiind oferit exclusiv pe Apple Music timp de o săptămână și înregistrând vânzări de 1 milion de copii pe iTunes în acea perioadă.

Filmul de scurt metraj este o nouă exclusivitate pe care Apple a atras-o pe Apple Music după numeroase alte melodii și albume. Acesta nu este singurul film care va fi disponibil pentru abonații serviciului de muzică la cerere, Apple intenționând să distribuie și câteva seriale, inclusiv Carpool Karaoke, Vital Signs și Planet of Apps.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.