Nici o lună de zile nu ne mai desparte probabil de momentul în care noua generație de iPhone urmează să fie prezentată, așa că numărul imaginilor și a informațiilor neverificate cu privire la noile dispozitive crește considerabil. Astăzi, spre exemplu, printre altele, au apărut pe o rețea socială din China o serie de imagini ce ne prezintă ceea ce ar trebui să fie mai multe plăci de bază neizolate ale iPhone 7.

Fiind lipsită de cipuri, pe această placă de bază nu se pot observa surprizele pe care le-a pregătit Apple în „inima” generației 2016 de iPhone. Însă ținând cont de zvonurile de până acum și de modul în care a procedat Apple în anii anteriori, este foarte posibil ca pe placa de bază a iPhone 7 să găsim, printre altele, un chipset Apple A10 fabricat de către TSMC pe un proces de 16 nanometri, cel puțin 32 GB de memorie NAND flash, până la 3 GB de RAM și cipuri LTE și Wi-Fi îmbunătățite.placa de baza iphone 7

Modul de aranjare a elementelor și forma acestor plăci de bază ne aduc aminte de plăcile de bază ale modelelor anterioare de iPhone, în condițiile în care o bună parte din partea frontală a lor va fi ocupată de procesor. Acesta pare a fi de dimensiuni aproximativ la fel de mari precum cipul Apple A9 din iPhone 6s, fapt ce confirmă ipoteza conform căreia abia din 2018 vor fi introduse primele dispozitive iPhone cu chipseturi fabricate folosind un proces pe 10 nanometri. Interesant este că pe plăcile de bază ale iPhone 7 chipset-ul Apple este poziționat mai sus, iar între el și locul special prevăzut pentru SIM va exista un alt cip de domensiuni destul de mari.

Destul de interesant este că, separat de aceste plăci de bază, noi nu am mai văzut până acum foarte multe componente interne ale iPhone 7. Lunile trecute au apărut mai multe imagini cu ceea ce se spunea că ar fi modulele cameră ale noilor dispozitive, precum și cu memoriile flash și ecranele lor. De asemenea, au apărut și câteva componente false, cum ar fi un ansamblu Lightning cu jack de 3,5 mm și sertare dual-SIM.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi prezentate de către Apple luna viitoare și urmează să fie lansate în magazinele companiei pe data de 16 a aceleiași luni.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.