Snapchat are noi instrumente de personalizare a imaginilor pe iPhone si face mai simpla crearea geofiltrelor

0
742

Compania din spatele popularei aplicații sociale bazată pe partajarea de fotografii și scurte videoclipuri, Snapchat, a făcut miercuri dimineață două anunțuri importante pentru utilizatorii de iPhone. Ea nu doar că a lansat o actualizare destul de importantă pentru aplicația de pe App Store, dar a introdus și un instrument care simplifică mult crearea de geofiltre.

Începând cu actualizarea, aceasta aduce noi opțiuni de personalizare pentru imaginile pe care urmează să le distribuim. Utilizatorii vor putea de acum să folosească instrumentele de subliniere, înclinare și îngroșare în textele folosite pentru descrierea imaginilor (chiar dacă se folosește un font normal sau cel foarte mare). Mai mult, versiunea 9.38 a Snapchat va permite fixarea unei descrieri pe un obiect, așa încât, aidoma unui emoji sau sticker, de exemplu, acesta să rămână pe acel obiect pe parcursul întregii înregistrări video.

Separat de îmbunătățirile aduse descrierilor, Snapchat mai ajustează una dintre cele mai populare caracteristici ale aplicației pentru iPhone – lentilele capabile să îți transforme fața în fel și chip. Astfel, de acum utilizatorii nu vor trebui decât să atingă ecranul pe chipul lor, iar lentilele vor apărea (anterior era necesară apăsarea mai îndelungată a ecranului pentru a face lentilele să apară).

În fine, versiunea 9.38 a Snapchat pentru iPhone le mai aduce utilizatorilor posibilitatea de a vedea Poveștile utilizatorilor cu care nu sunt încă prieteni.

Alături de noutățile introduse în aplicația pentru iOS, Snapchat a mai anunțat simplificarea procesului de creare a geofiltrelor. Așa că dacă în trecut îți trebuia mult talent la desen ca să creezi un filtru frumos, de acum oricine va putea să își genereze geofiltre folosind unul dintre șabloanele implicite de pe site-ul web al Snapchat. Din păcate pentru unii utilizatori, crearea geofiltrelor costă în continuare cel puțin 5$, în funcție și de locație și timp.

Instrumentului online al Snapchat pentru crearea geofiltrelor poate fi accesat de aici.

Aplicația Snapchat pentru iPhone poate fi actualizată de pe App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.