macOS 10.12, watchOS 3 și tvOS 10 beta 1 sunt disponibile

0
674

tvOS 10, macOS 10.12 și watchOS 3 au fost anunțate de către Apple în cadrul WWDC 2016, iar acum sunt disponibile pentru descărcare de către toți dezvoltatorii de aplicații înregistrați pe Apple Developer Center.

La fel ca și în cazul iOS, toți cei care au Mac-ul, Apple TV-ul și/sau Apple Watch-ul înregistrate în contul de dezvoltator vor putea instala cele mai recente versiuni majore ale sistemelor de operare și ajuta compania Apple să corecteze erorile și îmbunătățească înainte de lansarea versiunilor beta publice din iulie și a versiunilor finale din toamna acestui an.

Din păcate pentru utilizatorii de Apple Watch și Apple TV generația a 4-a, actualizările beta nu vor putea fi făcute decât dacă au dispozitivele înregistrate într-un cont de dezvoltator, alminteri fiind necesar să aștepte până la lansarea versiunilor finale care va avea loc în toamna acestui de an. Nu același lucru se întâmplă însă pe iPhone, iPad și Mac, unde vor fi lansate versiuni beta publice începând de luna viitoare.

Actualizările tvOS 10, watchOS 3 și macOS 10.12 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center. În cazul watchOS, va fi necesar un dispozitiv iPhone cu iOS 10 beta instalat pentru a face această actualizare, în timp ce pe Apple TV va fi necesară conectarea dispozitivului la computer pentru a-i instala cea mai nouă versiune a sistemului de operare.

La fel ca și în cazul iOS, nu vă recomand să instalați cele mai noi versiuni beta ale sistemelor de operare decât dacă sunteți dezvoltatori și vă ajută. Ele au multiple probleme, așa că s-ar putea să vă încurce, iar sacrificiul să nu merite dacă nu sunteți dezvoltator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.